25
Μαρ.
09

Δεν θυσιάστηκαν για το Τίποτε…

Μιά εικόνα ίσον χίλιες λέξεις. Σοφή φράση και σ’ αυτή την περίπτωση. Ανήμερα Εθνικής Επετείου και μεγάλης κυκλοφορίας «ιστορική» εφημερίδα της Δεξιάς κάνει το δικό της αφιέρωμα σε όσους έχυσαν το αίμα τους υπέρ της Πατρίδας πριν από 188 χρόνια. Κάτω από την φωτογραφία η γεμάτη νοήματα λεζάντα γράφει: «Δύο Ελληνόπουλα καθισμένα δίπλα-δίπλα παρακολουθούν την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα. Μπορεί να μοιάζει εικόνα από το μέλλον, αλλά ανήκει στο παρόν και έρχεται από το παρελθόν του ελληνισμού. Η ελληνικότητα ήταν πάντα μια έννοια που δεν ορίστηκε από φυλές, ψευδογονίδια και χρώματα. Έλληνες πάντα ήταν οι της κοινής παιδείας μετέχοντες».

Εμείς χαιρόμαστε. Χαιρόμαστε γιατί μέρα με τη μέρα χαράζουν ολοένα και μεγαλύτερες διαχωριστικές γραμμές στους έτσι κι αλλιώς ξεχωριστούς κόσμους μας. Ο δικός μας δεν έχει καμία σχέση με τον δικό τους και όσο πιό γρήγορα αυτό γίνει βίωμα και βαθειά πεποίθηση, τόσο οι σκοποί και τα μέσα αποκρυσταλλώνονται. Προπαγανδίζουν ασύστολα, χρησιμοποιούν τα πλούσια μέσα τους προκειμένου να ξεριζώσουν από μέσα μας τα αρχέγονα πατροπαράδοτα ένστικτα, την Φυλετική Ψυχή, την περηφάνεια και το πλούσιο κληροδότημα των προγόνων. Των προγόνων που τους νιώθουμε –μονάχα Εμείς– πιό ζωντανούς από ποτέ μέσα μας. Το Αίμα που χύθηκε το 1821 είναι το ίδιο που βράζει μέσα μας και είναι το ίδιο που θα γεννήσει και στο μέλλον Έλληνες, γιατί όσο υπάρχουμε Εμείς υπάρχει Ελπίδα.

Γραβατωμένοι καθωσπρέπει κύριοι, ψευτοδιανοούμενοι γραφιάδες, αντιδραστικοί κουλτουριάρηδες, μισθωμένοι ανθέλληνες συνθέτουν ένα ομοιόμορφο σύνολο. Όλοι είναι σεβάσμια μέλη της κοινωνίας μας, όλοι έχουν δημόσιο λόγο και φυσικά ένα σημαντικό κοινό στοιχείο. Γι’ αυτούς η «ελλάδα» (πρέπει να) είναι μία πολύχρωμη και πάνω απ’ όλα απροσδιόριστη χοάνη χωρίς ταυτότητα, ένα μέρος στο οποίο συγκυριακά έτυχε να ζούν και γεγονότα σαν αυτά του ’21 σίγουρα αποτελούν επικίνδυνες παραφωνίες. Κοντά σ’ αυτούς και οι διάφοροι «παραδοσιακοί» και φιλήσυχοι (πάνω απ’ όλα) πολίτες που κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες σηκώνουν και μιά ελληνική σημαία, έτσι για να μην σπάσει η ρουτίνα της επετείου. Και ύστερα ξανά πίσω στην αναπαυτική πολυθρόνα και στην ψυχαγωγία ενός χαζόκουτου…

Εμείς δεν έχουμε τίποτε το κοινό με όλους αυτούς. Δεν καθίσαμε με τέτοιους δασκάλους για να μάθουμε τα γράμματά τους, προτιμήσαμε την διδαχή της Ιστορίας όπως την νιώσαμε μέσα μας, από τις πηγές, χωρίς μεσάζοντες. Και σε αυτή την Ιστορία, που τόσο απεχθάνονται, στις μεγάλες μάχες του Έθνους βρέθηκαν Άνδρες ένδοξοι από τον Μωριά, από την Ρούμελη, από την Μακεδονία και όχι… από τα βάθη του Κονγκό. Άνδρες μιάς Φυλής, ενός Έθνους, ενός χρώματος, των οποίων τα «ψευδογονίδια» κληρονομήσαμε Εμείς. Βρισκόμαστε στο περιθώριο της ψεύτικης ζωούλας τους και η δική μας η Ελλάδα στέκεται ψηλά, πάνω απ’ όλα Βίωμα και Ιδέα διαχρονική. Γιατί, όσο υπάρχουμε Εμείς σαν παραφωνία στην καλοστημένη ορχήστρα τους, ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης δεν θυσιάστηκαν για το Τίποτε…

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 67,065 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: