07
Μαρ.
09

Ας μιλήσουμε για ενδείξεις και δράστες κ. Κούλογλου

Την προηγούμενη εβδομάδα, και με αφορμή την ρίψη χειροβομβίδας από αγνώστους δράστες έξω από Στέκι Μεταναστών στα Εξάρχεια, γεγονός που βρωμάει από χιλιόμετρα παρακρατισμό και προβοκάτσια, γίναμε μάρτυρες μίας προσπάθειας χυδαίας και έντεχνης στοχοποίησης συγκεκριμένων εθνικιστικών ιστολογίων, μεταξύ των οποίων και του δικού μας. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου TV Χωρίς Σύνορα δημοσίευσε μία καταχώρηση με τον γεμάτο υπονοούμενα τίτλο «Ενδείξεις για τους δράστες της επίθεσης στα Εξάρχεια», στην οποία προσπαθούσε να συνδέσει το ιστολόγιο «ΗΛΙΟΦΟΡΟΣ» με έκνομες (και προφανώς καταδικαστέες από εμάς) ενέργειες χρησιμοποιώντας ως… «ένδειξη» σκόρπια και απολύτως άσχετα με το θέμα αποσπάσματα από κείμενα που έχουμε κατά καιρούς δημοσιεύσει. Μάλιστα, έφτασαν σε τέτοιο προβοκατόρικο και χυδαίο σημείο ώστε να ζητούν από την Αστυνομία ν’ ασχοληθεί σοβαρά με την υπόθεση! Ο κύριος Κούλογλου και η παρέα του, στην θέση του κριτή και του δικαστή των πάντων, δακτυλοδείχνει έναν ολόκληρο πολιτικό χώρο που έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με τέτοιες πρακτορίστικες ενέργειες τύπου «κουκούλας». Και μάλιστα προχωρεί ακόμα παραπέρα, και στοχοποιεί και συγκεκριμένα ιστολόγια! Η εξήγηση της ύπουλης στοχοποίησης είναι φανερή. Ο κύριος Κούλογλου και η παρέα του ανήκουν σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Άξιος ο μισθός τους…

Στην αρχή απαξιούσαμε ν’ απαντήσουμε στο γελοίο δημοσίευμα. Παρ’ όλα αυτά αποφασίσαμε να το κάνουμε βλέποντας να φιγουράρει στην πρώτη σελίδα του TVXS συνέντευξη του ηγετικoύ μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν Σάββα Ξηρού και την οποία μπορείτε να «απολαύσετε» από εδώ. Και αυτό γιατί έχει σημασία να δούμε το ποιόν των ανθρώπων που έχουν το θράσος να μας κρίνουν. Άνθρωποι οι οποίοι με περίσσεια ευκολία δίνουν βήμα σε τρομοκράτες που έχουν βάψει τα χέρια τους με αίμα, με απώτερο φυσικά σκοπό να τους απενοχοποιήσουν στη συνείδηση του λαού. Είναι αυτοί που μιλώντας για την 17Ν των 45ριών, των ρουκετών, των δεκάδων νεκρών δεν ψελίζουν ούτε μία φορά έστω τον όρο «τρομοκρατία». Αντίθετα μιλούν γενικά και αόριστα για «οργάνωση», για «ενέργειες», για «αντάρτικο» ενώ χαϊδολογάνε τα αυτιά του Ξηρού και χαριεντίζονται μαζί του όταν αυτός προκλητικά δηλώνει ότι η 17Ν έδρασε «από αγάπη»!!!

Τελικά, κ. Κούλογλου, ποιοί είναι άραγε αυτοί που προωθούν και υποθάλπτουν έντεχνα την εγχώρια τρομοκρατία προσπαθώντας να την ενδύσουν με έναν «φιλολαϊκό» μανδύα; Ποιοί είναι αυτοί που καλύπτουν δημοσιογραφικά τα επεισόδια και τις βιαιότητες των (αντι)εξουσιαστών  και παράλληλα μιλάνε για «αγωνιζόμενους νέους» και για «κίνημα»; Ποιοί είναι αυτοί που όπου σταθούν και όπου βρεθούν καταγγέλλουν χωρίς στοιχεία «ρατσιστικές» και «φασιστικές» ενέργειες, ενώ εκτυλίσσονται ΜΠΡΟΣΤΑ στα μάτια τους βανδαλισμοί περιουσιών Ελλήνων πολιτών και δεν βγάζουν κιχ; Ποιοί είναι αυτοί που έχουν αναχθεί σε αυτόκλητοι υπερασπιστές κάθε αναρχικού, (αντι)εξουσιαστή, αριστερού «επαναστάτη», τρομοκράτη; Τα ερωτήματα είναι πολλά και αμείλικτα και φυσικά δεν περιμένουμε κανένας από αυτούς τους «κυρίους» να μας απαντήσει…

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 67,065 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: