05
Μαρ.
09

Πάνω στο πτώμα της Τιμής, χτίζονται οι «ήρωες»…

Λίγες σκέψεις με αφορμή την είδηση που αποτυπώνουν (στα ψιλά) τα ειδησεογραφικά πρακτορεία με τον «εύγλωττο» τίτλο «Αιματηρή ληστεία στη Νίκαια»

του carpe diem

Το πλουσιόπαιδο ο Αλέξης έσπαγε την μονοτονία κάνοντας καφρίλες και μια αδέσποτη σφαίρα τον έκανε «ήρωα» κι έδωσε αφορμή στους άπλυτους να αλωνίζουν. Τώρα πέθανε ένας άνθρωπος, και τί έγινε; Λέτε να βγει ο Αλαβάνος εξοργισμένος για τον χαμό του; Λέτε ο Λαζόπουλος να μιλήσει για αυτόν; Μήπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα βοηθήσει την οικογένειά του; Ή μήπως ο προοδευτικός κόσμος θα του αποδώσει τις ανάλογες τιμές, ή μάλλον όχι τις ανάλογες, τις μισές από εκείνες του «ήρωα» Αλέξη; Λες στα τηλεπαράθυρα να υπάρξει το ανάλογο κλίμα;

Αλλά, αναρωτιέμαι, τι έκανε το άτομο αυτό δηλαδή για να λυπηθεί κάποιος για αυτόν; Κυνήγησε -εκτός υπηρεσίας- 2 δολοφονικά στοιχεία (όπως αποδείχθηκε περίτρανα) και το πλήρωσε με την ζωή του. ΧΑΧΑ!! Και τι να πει αυτό;… Κατ’αρχας ήταν μπάτσος, σωστά; Οπότε, το ότι αποφάσισε στα 18 του να πάει στην «δεν χρεώνω τους γονείς μου με έξοδα» Σχολή Αστυνομίας, τον καθιστά γουρούνι. Γουρούνι το οποίο παίρνει (συγγνώμη, έπαιρνε) μερικές εκατοντάδες ευρώ, όσο περίπου το χαρτζιλικι του Αλέξη και των ομοίων του Αλέξη, α-πα-πα. Δεν πήγαινε να σπουδάσει στο Παρίσι; Στην Αγγλία; Τί την ήθελε την σχολή αστυνομίας; «Σκατά στον τάφο του» λένε τωρα οι αντιεξουσιαστές στο indymedia, είδες; Τα ήθελε ή δεν τα ήθελε ο κώλος του; Δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο; Άσε που ήταν κι Έλληνας το καθίκι. Αν π.χ. ήταν ο Κούνεβας, ακόμα κι αν δεν σκοτωνόταν, ακόμα κι αν δεχόταν επίθεση από άλλον αλλοδαπό, τώρα θα απολάμβανε τιμές ήρωα, και θα ήταν θύμα ρατσιστικής επίθεσης.

Κύριοι, ξέρετε τι σημαίνει «ηθικός αυτουργός» .Μάλλον.
Η είδηση λέει: «…αν και έφερε μέσα σε τσαντάκι, που κρατούσε, το υπηρεσιακό του περίστροφο, δεν το χρησιμοποίησε, για άγνωστο λόγο…»

Ποιος είναι ο άγνωστος λόγος; Τηλεόραση έβλεπε τόσο καιρό ο άνθρωπος, κι ο Τσίπρας, κι ο Λαζόπουλος, κι ο Αλαβάνος, κι ο Τράγκας, κι ο Ευαγγελάτος, ο Τριανταφυλλόπουλος και τα λοιπά διαμάντια έβγαζαν χολή «γιατί έβγαλε πιστόλι». Αυτοί όλοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί, το Σύστημα ολόκληρο είναι ηθικός αυτουργός. Όχι διότι σκοτώθηκε ένας «μπάτσος», αλλά διότι σκοτώθηκε ένας τίμιος ανθρωπος. Για να μην παρεξηγηθώ, εγώ τουλάχιστον δεν τον είπα «ήρωα», είπα ότι κάποιους άλλους λένε «ήρωες». Εγώ τον είπα «Τίμιο». Στην δική του περίπτωση, θεώρησε σωστό να κυνηγήσει 2 κακοποιούς και έπραξε το σωστό. Συν τοις άλλοις, όταν στην εποχή μας επικρατεί η κυριαρχία του «χέστη», με σημείο αναφοράς την ΕΛ.ΑΣ., τότε καταλαβαίνει ο καθένας… Δεν ξέρω τι άνθρωπος ήταν στην ζωή του. Αυτό που ξέρω, είναι ότι αποκλείεται να μην είχε στην άκρη του μυαλού του το παιδάκι του των μόλις 40 ημερών όταν τους καταδίωκε. Κι αυτό που ξέρω επίσης είναι, ότι εάν αθροίσουμε όλα τα παραπάνω, τότε θα πούμε για άλλη μια φορά «δυστυχώς». Δυστυχώς που πεθαίνουν άνθρωποι με συνείδηση, και συνεχίζουν να υπάρχουν χέστηδες, αδερφές, ανθέλληνες, υπάνθρωποι, καπιταλόσκυλα, και λοιποί…

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: