16
Φεβ.
09

Περί Εθνομπολσεβικισμού

του Wehrwolf

Το παρόν κείμενο είναι μια συνοπτική πραγματεία σχετικά με την άποψη ενός εθνικοσοσιαλιστή όσον αφορά το ρεύμα του εθνομπολσεβικισμού που φαινομενικά παρουσιάζεται από πολλούς ως ιδεολογικά συγγενές με τον εθνικοσοσιαλισμό αλλά πρακτικά όχι μόνο φίλιο δεν είναι αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να χαρακτηριστεί ως εχθρικό προς αυτόν. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να δούμε το ρεύμα του εθνομπολσεβικισμού και την τεκμηρίωση σχετικά με την πλήρη αντίθεσή του με τον εθνικοσοσιαλισμό:

Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί εθνικοεπαναστάτες βλέπουν έναν σύμμαχο σε όσους ασπάζονται αυτές τις ιδέες κάτι που συμβαίνει κυρίως επειδή όσοι ισχυρίζονται ότι είναι εθνομπολσεβίκοι: 1) είτε έχουν άγνοια της ιδεολογίας του εθνομπολσεβικισμού, 2) είτε κρύβουν τις πραγματικές προθέσεις και ιδέες τους, 3) είτε απλώς σε μια εποχή όπου βασιλεύει ο ανθελληνισμός, το μίσος ενάντια στον φυλετισμό και η ισοπεδωτική μονομορφοποίηση της Αυτοκρατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων ορισμένοι απογοητευμένοι εθνικοεπαναστάτες είναι πρόθυμοι να συμμαχήσουν με οποιονδήποτε είναι ενάντια σε αυτήν αρκεί να έχει το πρόθεμα του έθνους στην μπασταρδεμένη «ιδεολογία» του έστω και αν υπόσχεται υποταγή σε έναν άλλον αφέντη. Και θ’ αναρωτηθεί κανείς ποιόν εννοούμε. Μα φυσικά την Ρωσία ως κυρίαρχη σε μία ενωμένη Ευρασία με χώρες δορυφόρους της.

Όμως ξεχνάνε μερικοί που είναι πρόθυμοι να συμμαχήσουν ακόμα και με τον «διάβολο» για αλλαγή του υπάρχοντος καθεστώτος ότι με το να προστεθεί ένας άλλος αφέντης πάνω από το κεφάλι μας δεν θα λυθούν τα προβλήματα που προκαλεί η παγκοσμιοποίηση ως τώρα στην πατρίδα μας αφού δεν πρόκειται να χτυπηθεί το πρόβλημα στην ρίζα του. Δηλαδή η ξένη κυριαρχία, η πολυπολιτισμικότητα και κατ’ επέκταση ο δημιουργός των παραπάνω φαινομένων, η αστική πλουτοδημοκρατία -πράγματα που όπως θα δούμε παρακάτω στηρίζει πλήρως ο ευρασιανισμός και αποτελούν βασικούς άξονές του- της οποίας οι εθνικοσοσιαλιστές είναι ορκισμένοι εχθροί. Και βεβαίως δεν παίρνουμε στα σοβαρά απόψεις που ευαγγελίζονται ορισμένοι ισχυριζόμενοι ότι αφού τὠρα έχουμε 2009 και όχι… 1933 θα πρέπει να αλλάξουν οι εθνικοσοσιαλιστές άποψη ακόμα και σε αυτό το μείζον ζήτημα και να ευλογούν ό,τι αντιπροσωπευτικότερο από την σημερινή σαπίλα, δηλαδή τον πολιτικό φορέα της

Φυσικά και οι εθνικοσοσιαλιστές έχουν άποψη σχετικά με το τι είναι λιγότερο απεχθές με βάση την realpolitik αλλά αυτό απέχει πολύ από το να προβούν σε στήριξη του λιγότερο απεχθούς με βάση το ρητό «το μη χείρον βέλτιστον». Τα παρόντα κομματικά εκτρώματα της πολιτικής μας σκηνής και πολιτικές του τύπου «Όλους εμας ενώνει η Ελλάς» εξυπηρετούν το σύστημα και μόνο αυτό διότι δυστυχώς αποδεικνύεται ότι εάν δεν υπάρχει σαφής Ιδεολογικός άξονας και πολιτική γραμμή σταθερή, τέτοιες προσπάθειες δεν καταλήγουν ποτέ σε κάτι ουσιαστικό αλλά αντίθετα εξυπηρετούν το άλλοθι που απεγνωσμένα ψάχνουν ορισμένοι «σούπερ επαναστάτες» του καναπέ.

Αλλά ας προχωρήσουμε περαιτέρω στην ανάλυση περί εθνομπολσεβικισμού και της κατάστασης του ρεύματος αυτού στο εξωτερικό.

Στην Ρωσία όπου υπάρχει ισχυρό εθνομπολσεβίκικο κίνημα παρουσιάζεται το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάντιας μορφωμάτων που δεν βασίζονται πάνω στην Κοσμοθεωρία του Εθνικοσοσιαλισμού αλλά επιθυμούν να πάρουν λίγη από την αίγλη του προτάσσοντας παρεμφερείς φαινομενικά και εξωτικές θεωρίες που προσελκύουν άτομα με διάθεση να επαναστατήσουν στην καθημερινότητά τους και να παλέψουν για τα δικαιώματά τους.

Ας δούμε όμως την κατάσταση λεπτομερέστερα. Στην Ρωσία, υπάρχουν τα εξής πολιτικά σχήματα που ανήκουν στο ρεύμα του εθνικομπολσεβικισμού:

1) Το Eurasia Party του Αleksandr Dugin. Καταχωρήθηκε ως πολιτικό κόμμα από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας στις 21 Ιουνίου 2002.

Βασική του γραμμή ο ευρασιανισμός. Αλλά για να δούμε πόσο «εθνικοσοσιαλιστικός» ή φιλικός έστω προς τον εθνικοσοσιαλισμό είναι ο ευρασιανισμός που είναι η κύρια γραμμή του κόμματος του Dugin (όπως και των άλλων άλλωστε, με μικρές διαφοροποιήσεις). Σύμφωνα λοιπόν με τον ευρασιανισμό στηρίζεται η προσέγγιση της Ευρώπης με την Ασία με το σκεπτικό ότι από τις πολιτιστικές, κοινωνικές και πολιτικές απόψεις, η Ευρώπη είναι κοντά στις ΗΠΑ, αλλά αντιθέτως οι γεωπολιτικές, γεωστρατηγικές και οικονομικές ανησυχίες της είναι κοντά στην Ρωσία-Ευρασία.

Αυτή η προσέγγιση, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, περιλαμβάνει στην ουσία έναν άξονα Ευρώπης-Ασίας με σκοπό την εξυπηρέτηση των γεωπολιτικών-οικονομικών συμφερόντων της ενωμένης Ευρασίας κάτι που προυποθέτει ανοιχτά σύνορα μεταξύ Ευρώπης και Ασίας καθώς ο ευρασιανισμός σε καμία περίπτωση δεν είναι φυλετικός και σε αντίθεση με τον εθνικοσοσιαλισμό που προτάσσει τα Εθνικά Ιδεώδη και τον Φυλετισμό, ο εθνομπολσεβικισμός προτάσσει την γεωπολιτική-οικονομική προσέγγιση της Ευρασίας χάριν της οποίας θυσιάζεται η εθνική και φυλετική ομοιογένεια των εθνών-κρατών και οι κοινές παραδόσεις της Λευκής Ευρώπης. Δεν θέτει το ζήτημα του εθνικού κράτους στα πλαίσια του φυλετικού ζητήματος και της κοινής ευρωπαικής μας παράδοσης παρά μόνο των εθνικών οικονομιών στα πλαίσια μιας ενωμένης Ευρασίας.

Aς παρατεθεί όμως ένα μεταφρασμένο κομμάτι από το πρόγραμμα του «Eurasia Movement» για να γίνει μια περαιτέρω κριτική από εθνικοσοσιαλιστική σκοπιά.

«Θρησκευτική σφαίρα σημαίνει εποικοδομητικός στέρεος διάλογος μεταξύ θρησκειών παραδοσιακών για τη Ρωσία (Ορθοδοξία, Ισλάμ, Ιουδαϊσμός, Βουδισμός). Οι ευρασιατικοί κλάδοι των παγκόσμιων θρησκειών έχουν πολλές διαφορές από εκείνες τις μορφές που έχουν ριζώσει σε άλλες περιοχές του κόσμου. Υπάρχει ένα κοινό ύφος της ευρασιανικής πνευματικής άποψης, η οποία, εντούτοις, δεν εξαλείφει καθόλου τις διαφορές και την πρωτοτυπία των αρχών. Αυτό είναι μια σοβαρή και θετική βάση για τη συνδιαλλαγή, τον αμοιβαίο σεβασμό και την αμοιβαία κατανόηση. Λόγω της ευρασιανικής προσέγγισης στις θρησκευτικές ερωτήσεις πολλά διά-εξομολογητικά εμπόδια μπορούν να παρακαμφθούν ή να τακτοποιηθούν.»

Η θρησκεία των εθνικοσοσιαλιστών δεν είναι ούτε η Ορθοδοξία, ούτε ο Ισλαμισμός, ούτε ο Βουδισμός και πόσο μάλλον ο Ιουδαισμός – οι αυτοαποκαλούμενοι Έλληνες εθνομπολσεβίκοι(?) ας σκεφτούν λίγο τι κοινό αισθάνονται να έχουν με την ιουδαική θρησκεία και ας ξανασκεφτούν αν όντως είναι φιλικά προσκείμενοι προς τον εθνομπολσεβικισμό και τον εθνικοσοσιαλισμό ταυτόχρονα (!!!).

Η θρησκεία μας είναι η θρησκεία του Αίματος και της Γής, της Φύσης, άρρηκτα συνυφασμένη με την αριστοκρατική αντίληψη της ανθρώπινης προσωπικότητας, μια ηθική συμπεριφορά θεμελιωμένη στην έννοια της Τιμής, μια Ηρωική αντιμετώπιση των προκλήσεων της ύπαρξης, η έξαρση και ιεροποίηση του κόσμου, του κάλλους, του σώματος, της δύναμης, της υγείας, της άρνησης των «άλλων κόσμων», το αδιαίρετο της αισθητικής και της ηθικής (Ηθική μας η Αισθητική μας όπως έλεγε και ένα ρητό των SS) και φυσικά η άρνηση του δυαδισμού όπως πολύ σωστά αναφέρει και ο Αλαίν Ντε Μπενουά στο βιβλίο του «Η Θρησκεία της Ευρώπης».

Όποιος αισθάνεται τα παραπάνω τότε ας απορρίψει τα ιουδαιοχριστιανικά κατάλοιπα με τα οποία έχει εμποτιστεί από γεννησιμιού του και ας αναλογιστεί αν μπορεί να δηλώνει πιστός οποιασδήποτε εβραιογενούς θρησκείας και εθνικοσοσιαλιστής ταυτόχρονα.

Φυσικά τα παραπάνω δεν συνιστούν μονάχα απλώς θρησκευτικές διαφορές όπως ίσως συμπεράνει ένας εξωτερικός παρατηρητής
αλλά θεμελιώδεις διαφορές όσον αφορά το αξιακό σύστημα του εθνικοσοσιαλισμού σε αντίθεση με το μπασταρδεμένο σύστημα μπολιασμένο με εβραικές αντιλήψεις του εθνομπολσεβικισμού.

Άλλωστε βασική θέση του εθνικοσοσιαλισμού είναι όχι απλώς μια αλλαγή των οικονομικών-κοινωνικών συνθηκών του συστήματος αλλά η προβολή ενός νέου προτύπου ζωής και ενός νέου τύπου ανθρώπου βασισμένου στην παραδοχή των αιώνιων κοσμικών νόμων, την αρμονία με την φύση και τον εαυτό του έχοντας χαρίσματα όπως η αυτοπειθαρχία, γενναιότητα, λιτότητα, σοβαρότητα, εγκράτεια, δημιουργικότητα, εργατικότητα, σεμνότητα, σύνεση, ευγένεια και συνέπεια Ιδεών, λόγων και πράξεων σύμφωνα με τις αρχές που τον διέπουν. Επίσης δίνεται έμφαση στον αθλητισμό και την μελέτη θεωρητικών και θετικών επιστημών για την απόκτηση σφαιρικών γνώσεων, στην καλλιέργεια των καλών τεχνών καθώς και πολλά άλλα που δεν είναι όμως επί του θέματος και θα χρειαζόντουσαν ένα ξεχωριστό άρθρο για να αναπτυχθούν λεπτομερώς.

Ας επιστρέψουμε όμως στα περί εθνομπολσεβικισμού. Ο Ντούγκιν στηρίζοντας επίσημα την πολιτική του Πούτιν, υποστηρίζει εκτός των άλλων και την τουρκοσλαβική προσέγγιση στα πλαίσια του Ευρασιανισμού κάτι που τον κάνει δημοφιλή σε διάφορους κύκλους στην Τουρκία καθώς συμφωνεί με την είσοδο της Τουρκίας στην Ευρώπη στα πλαίσια της εγκαθίδρυσης μιας συνεργασίας Ρωσίας-Τουρκίας.

Η άποψη των Ελλήνων εθνομπολσεβίκων επί του θέματος θα ήταν εξόχως ενδιαφέρουσα. Καλό θα ήταν να ξεκαθαριστεί δηλαδή αν επιθυμούν ένα εθνοφυλετικό κράτος ή μια εναλλακτική μπανανία με μετανάστες από όλη την Ασία και την είσοδο πληθώρας Τούρκων στην Ελλάδα στα πλαίσια της «Ευρασιανικής προσέγγισης» του εθνομπολσεβικισμού του Ντούγκιν.

2) Δεύτερο κόμμα στο ρεύμα του εθνομπολσεβικισμού στην Ρωσία είναι το ΝΒΡ(National Bolshevik Party) του Eduard Limonov.

Κεντρικός ιδεολογικός του άξονας:

«Το ΝΒΡ πιστεύει στη δημιουργία μιας μεγάλης αυτοκρατορίας που θα περιλάβει την όλη Ευρώπη και τη Ρωσία, καθώς επίσης και τη βόρεια/κεντρική Ασία που κυβερνάται κάτω από τη ρωσική κυριαρχία.»

Δημιουργήθηκε από τον Eduard Limonov το 1993 και τέθηκε εκτός νόμου ως εξτρεμιστική οργάνωση στις 19 Απριλίου του 2007 από το δικαστήριο της Μόσχας. Τις προηγούμενες ημέρες το ΝΒΡ είχε προβεί σε αντικυβερνητικές εκδηλώσεις και λεπτομέρειες μπορεί να βρει κανείς για τα συγκεκριμένα συμβάντα εδώ:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dissenters_March

Επίσης, την ημέρα της απαγόρευσης του ΝΒΡ έγιναν οι εξής δηλώσεις από τον δικηγόρο του Limonov, Sergei Belyak:

«Where is the Communist Party, which pretends to be in the opposition? Where are his allies? If this were happening in Europe, every political party in the country would issue a statement. But here they don’t seem to care what’s happening to their colleagues

Να χαίρονται τις επαναστατικές δηλώσεις του δικηγόρου του εθνομπολσεβίκικου κόμματος, ο οποίος ψάχνει στηρίγματα μέχρι και στους εβραιομπολσεβίκους για το «επαναστατικό κίνημα» του ΝΒΡ (που, για να μην ξεχνιόμαστε, έχει μέχρι και παράρτημα στο Ισραήλ), οι εν Ελλάδι εθνομπολσεβίκοι…

http://community.livejournal.com/il_nbp/

Οι δηλώσεις του Sergei Belyak μπορούν να βρεθούν στον εξής σύνδεσμο όπως και η πλήρης αναφορά για την απαγόρευση του ΝΒΡ:

http://nazbol.cc/2007/04/party-declared-extremist/#more-402

Το ΝΒΡ επίσης αποτελεί επίσημο κομμάτι του United Civil Front της οργάνωσης του Garry Kasparov που αντιτίθεται σφόδρα στην πολιτική Πούτιν κατηγορώντας τον για «αντιδημοκρατικές τακτικές» στα πλαίσια του αμερικανοκίνητου πολιτικού σχηματισμού “The Other Russia” που αποτελεί επίσης ένα από τα συμβαλλόμενα μέρη της Foundation for Democracy in Russia (FDR), μιας αμερικανικής οργάνωσης τους σκοπούς της οποίας αναλύει η ίδια στην σελίδα του σχηματισμού “The Other Russia” και πιο συγκεκριμένα εδώ:

http://www.theotherrussia.org/support-the-other-russia/

Κάνω μια μετάφραση του επίμαχου αποσπάσματος για να δουν
οι Έλληνες εθνομπολσεβίκοι και οι ενδιαφερόμενοι αναγνώστες, τους συμμάχους του Λιμόνοβ και του NBP και τους σκοπούς τους:

«Το ίδρυμα για τη δημοκρατία στη Ρωσία (FDR) είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση που υποστηρίζει τα δικαιώματα των πολιτών και την δημοκρατική ελευθερία στην Ρωσία. Το FDR υποστηρίζει άμεσα τις δραστηριότητες του «Τhe other Russia» έναν συνασπισμό ρωσικών πολιτικών κομμάτων, οργανώσεων υπέρ των ανθρώπινων δικαιωμάτων και ακτιβιστών υπέρ της δημοκρατίας. Το «Τhe Other Russia» ιδρύθηκε το 2007 από τον προηγούμενο παγκόσμιο πρωταθλητή στο σκάκι, Garry Kasparov, ο οποίος έχει γίνει μια από τις κύριες φωνές για τα αστικά δικαιώματα, τα ελεύθερα μέσα ενημέρωσης και τις δίκαιες εκλογές στη Ρωσία.

Αυτή είναι μια κρίσιμη στιγμή για το παρόν και το μέλλον της Ρωσίας. Με τον Πρόεδρο Vladimir Putin που σχεδίαζε να παραιτηθεί το 2008, η διεφθαρμένη και αντιδημοκρατική δομή που έχει καθιερώσει στο Κρεμλίνο παρουσιάζει άνοδο. Το καθεστώς Putin αυξάνει την καταστολή του ενάντια σε κάθε αντίθεση σε αυτό σε ολόκληρη τη χώρα.

Η «The Other Russia» οργανώνει τις δραστηριότητες διαμαρτυρίας και με τα δημοκρατικά μέσα έχει επιλέξει έναν κοινά εκλεγμένο υποψήφιο για να αντιπροσωπεύσει τις δυνάμεις αντίθεσης. Πρέπει να προετοιμαστούμε να λειτουργήσουμε ως βιώσιμη πολιτική οργάνωση και να πάρουμε τους δρόμους εάν το καθεστώς Putin αρνείται να αναγνωρίσει τη θέληση των ανθρώπων. Είναι επείγον να υποστηριχθούν και να επεκταθούν οι δραστηριότητες μας σε ολόκληρη τη χώρα τώρα.»

Μιλάμε δηλαδή για ένα κόμμα που υποστηρίζει επίσημα μια αμερικανική οργάνωση με σκοπό την δημιουργία πορτοκαλί επαναστάσεων σε ξένες χώρες (βλ. Σακαασβίλι και Γεωργία) προς χάριν των αμερικανικών συμφερόντων ενάντια σε ένα -έστω και διεφθαρμένο- εθνικό κράτος. Αυτό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ούτε καν ως λυκοφιλία με βάση πολιτικά συμφέροντα για την επιβίωση του κόμματος αυτού αλλά ως ξεκάθαρη προδοσία απέναντι στην χώρα του διότι αντί να προτάσσει εθνική ανεξαρτησία όπως όλα τα εθνικοεπαναστατικά κινήματα υποστηρίζει απλά μία άλλη υπερδύναμη έναντι του κρατικού μηχανισμού της Ρωσίας του Πούτιν αλλά και του ρωσικού έθνους.

3) Το NBF(Νational Bolshevik Front) του Αlexei Golubovich.
Iδρύθηκε τον Αύγουστο του 2006 από μια διάσπαση του ΝΒΡ
από ομάδα ατόμων που ήταν ενάντια στην πολιτική του Limonov.
Αυτό το νέο κόμμα έχει σχέση με τον Dugin και συνεργάζεται με την
Union of Eurasian Youth, μία ομάδα υποστηρικτών του ευρασιανισμού του Ντούγκιν.

Οι ιδρυτές του NBF χωρίστηκαν από το ΝΒΡ λόγω διαφωνιών
με την πολιτική Limonov σχετικά με την σφυρηλάτηση πολιτικών συμμαχιών με τους δυτικούς φιλελευθέρους και τους «ολιγαρχικούς» (Ρώσους επιχειρηματίες που διέφυγαν στο εξωτερικό με την ανάληψη της εξουσίας από τον Πούτιν ) προκειμένου να νικηθεί η κυβέρνηση Πούτιν.

Το NBF θεώρησε αυτήν την πολιτική μια προδοσία της πάλης του εθνομπολσεβικισμού ενάντια στις δυτικές δημοκρατίες και την κεφαλαιοκρατία οπότε κατά την άποψη του NBF, το NBP δεν είναι πλέον συμβαλλόμενο μέρος ενός εθνομπολσεβίκικου μετώπου, αλλά ένας σύμμαχος των εχθρών της ρωσικής κυριαρχίας.

Το νέο NBF θεωρεί τους εξορισμένους ολιγαρχικούς, όπως τους Boris Berezovsky και Vladimir Gusinsky και τις δυτικοφιλελεύθερες δημοκρατικές δυνάμεις ( nion of Right Forces, Democratic Union, Russian United Democratic Party Yabloko και τους υποστηρικτές του Κασπάροφ) ως εσωτερικούς εχθρούς της Ρωσίας. Ως εξωτερικοί εχθροί θεωρούνται το ΝΑΤΟ, ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός και η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

Η ιδεολογία του NBF είναι βασισμένη σε Ρώσους και Γερμανούς παραδοσιακούς εθνομπολσεβίκους όπως οι Ernst Niekisch, Nikolay Ustryalov, το κίνημα των Smenovekhovtsy και των Mladorossi.
Επίσης απορρίπτουν τον πολιτικό και οικονομικό φιλελευθερισμό και υποστηρίζουν ότι απορρίπτουν τον εθνοκεντρικό και σωβινιστικό εθνικισμό.

Αυτή είναι η κατάσταση του ρεύματος του εθνομπολσεβικισμού στην χώρα όπου είναι περισσότερο πολυπληθές από οπουδήποτε αλλού, την Ρωσία.

Συνοψίζοντας:

Το Eurasia του Dugin συνεργάζεται στενά με το καθεστώς Πούτιν το οποίο κυνηγά ανηλεώς τους συναγωνιστές εθνικοσοσιαλιστές με τους οποίους βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο.

Το NBP του Limonov συνεργάζεται με Ρώσους φιλελεύθερους του εξωτερικού και με έναν συνασπισμό οργανώσεων εντός της Ρωσίας πριμοδοτούμενους από την Αμερική ώστε να βοηθήσει σε μια πορτοκαλί επανάσταση και στο να πέσει το «αντιδημοκρατικό» καθεστώς του Πούτιν ώστε κανείς μετά να μην μπορεί να αποτελεί εμπόδιο απέναντι τους στην διεθνή κυριαρχία.

Και το NBF του Golubovich που αποτελεί διάσπαση του ΝΒΡ, διατηρεί στενές σχέσεις με τον Dugin και την νεολαία του Eurasia στα πλαίσια της θεωρίας του ευρασιανισμού κατηγορώντας τον Limonov ταυτόχρονα για συνεργασία με εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς της Ρωσίας!

Το βέβαιο είναι ότι όλοι αυτοί οι σχηματισμοί υποστηρίζουν τον ευρασιανισμό που αντιτίθεται στον φυλετισμό και στην πολιτιστική κληρονομιά της Λευκής Ευρώπης που θέλουμε να διαφυλάξουμε και να προάγουμε εμείς οι εθνικοσοσιαλιστές. Αντιτίθενται επίστης στην συνομοσπονδία εθνικών κρατών στα πλαίσια μιας ενωμένης Ευρώπης με σεβασμό στα έθνη-κράτη.

Αντιτίθενται σε μια Ελεύθερη Ευρώπη των Εθνών.

Και εν μέσω όλων αυτών των καταστάσεων βρίσκονται Έλληνες που δηλώνουν εθνομπολσεβίκοι! Πιστεύουμε ότι από αυτούς που δηλώνουν εθνομπολσεβίκοι, λίγοι γνωρίζουν ακριβώς την κατάσταση στην κοιτίδα του εθνομπολσεβικισμού και φυσικά τους λόγους για τους οποίους ο εθνομπολσεβικισμός όχι μόνο δεν είναι κοντά στον εθνικοσοσιαλισμό αλλά είναι ξεκάθαρα αντιεθνικοσοσιαλιστικός.

Η στάση του Έλληνα εθνικοσοσιαλιστή οφείλει να είναι ξεκάθαρα απέναντι στο εθνομπολσεβικισμό. Είναι μια θεωρία ξένη προς τις Ιδέες μας για τις οποίες κάποιοι έδωσαν τις ζωές τους και έχυσαν το αίμα τους. Ο Ευρασιανισμός και τα σχέδια που προωθούνται από αλλότριες δυνάμεις για την πραγμάτωσή του δεν συνάδουν με το καλό της πατρίδας μας και με τα εθνοφυλετικά μας ιδεώδη, δεν συνάδουν με την ηθική και την αισθητική μας.

Από την στιγμή που υπάρχουν τόσοι διανοητές και θεωρητικοί του Φασισμού και του Εθνικοσοσιαλισμού και μια πλούσια ιστορία ενός πραγματικά επαναστατικού κινήματος που άφησε ιστορία και στο άκουσμά του τρέμει το φυλλοκάρδι των αστοδημοκρατών, των αναρχικών μέχρι και των πιο σκληροπυρηνικών κομμουνιστών δεν υπάρχει λόγος να ψάχνει κανείς για κάτι το επαναστατικό, το ανατρεπτικό και το νέο κάπου εκτός εθνικοσοσιαλισμού.

Θα συνιστούσα λοιπόν σε οποιονδήποτε νεαρό που είναι κοντά στις Ιδέες μας αλλά ψάχνεται γενικά, ναι μεν να μην υποπίπτει στην στείρα κριτική των απανταχού αντιεθνικοσοσιαλιστικών θεωριών που είναι πλήρης υβρεολογίων, αλλά αντιθέτως να εμβαθύνει στο λανθασμένο αυτών των θεωριών με βάση την οπτική του εθνικοσοσιαλισμού και προπάντων πριν δελεαστεί από οποιαδήποτε θεωρία μοιάζει ελκυστική, «επαναστατική» και εξωτική μόνο και μόνο επειδή έχει το πρόθεμα του έθνους ή το κάλυμμα του «ριζοσπαστισμού» να μελετήσει τους κλασσικούς Τιτάνες του εθνικοσοσιαλισμού . Σίγουρα εκεί θα βρει τις απαντήσεις που ψάχνει. Και οι Ιδέες μας δεν είναι ούτε fast-food ούτε φροντιστήριο γνώσεων όπου διαβάζεις μερικά βιβλία για εκτόνωση.

Ο δρόμος μας καταρχάς είναι βιωματικός, μακρύς, σκληρός και επίμονος. Γεμάτος πολεμική από την σύγχρονη κοινωνία και τα πρότυπα που προβάλλει καθώς και από τα μίσθαρνα ή πλανεμένα στρατιωτάκια της.

Αλλά αυτός είναι ο δρόμος που έχουμε επιλέξει να διαβούμε ως Εθνικοσοσιαλιστές. Αυτό είναι το μονοπάτι στο οποίο έχουν επιλέξει να βαδίζουν… ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ!

-ΟΥΤΕ ΝΑΤΟ-ΟΥΤΕ «ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ»-ΟΥΤΕ ΕΥΡΑΣΙΑ!

-ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ-ΟΧΙ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΚΗ!

-Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

[Οι παραπάνω απόψεις δεν εκφράζουν κατ’ ανάγκη τον ΗΛΙΟΦΟΡΟ. Ωστόσο, το ιστολόγιό μας έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι είναι ένα ελεύθερο βήμα γνήσια Επαναστατικών και Φυλετικών απόψεων…]

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: