10
Φεβ.
09

Τιμώντας τη Μνήμη-Ενάντια στη σιωπή

Έτος 1943, περιοχή: Βορειοανατολική Ιταλία. Τα θύματα είναι χιλιάδες αθώοι Ιταλοί των περιοχών της Ίστρια, Τριέστε, Δαλματίας. Είναι τα θύματα της κομμουνιστικής εθνοκάθαρσης των παρτιζάνων του Τίτο. Ένα ακόμη μεγάλο έγκλημα πολέμου που αποκρύπτεται από την ιστορία γιατί είναι κομμουνιστικό. Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες, ξεριζώθηκαν τότε, εγκαταλείποντας τα πάντα πίσω τους, για να γλυτώσουν από ανελέητη μαζική σφαγή, επειδή ήταν Ιταλοί. Οι εκτελεσθέντες φθάνουν τους 60.000. Σε δεκάδες ομαδικούς τάφους που ανακαλύφθηκαν μέχρι σήμερα, καταμετρήθηκαν σχεδόν 27.000 εκτελεσθέντες άμαχοι. Οι περισσότεροι δεν έχουν βρεθεί ακόμη… Όσοι γλύτωσαν μεταπολεμικά, έκρυβαν για χρόνια την καταγωγή τους για να γλυτώσουν και από τους Ιταλούς κομμουνιστές. Οι μετέπειτα “καλές σχέσεις” με το καθεστώς του Τίτο και η εγχώρια αριστερή ιδεολογική τρομοκρατία επέβαλαν την “σιωπή” για αυτό το τρομερό έγκλημα του κομμουνισμού. Σήμερα αυτά τα χιλιάδες θύματα ζητούν ιστορική δικαίωση.

Η μαρτυρία της ιστορικής αλήθειας απελευθερώνει τις συνειδήσεις. Η μαρτυρία της ιστορικής αλήθειας σε ένα καθεστώς που επιβάλει τη λήθη και έχει ποινικοποιήσει την ιστορική έρευνα, είναι μία πράξη επαναστατική. Έχει περάσει πάνω από μισός αιώνας μετά τη λήξη του Β’ παγκοσμίου πολέμου και θεωρείται “αδίκημα γνώμης” να προβαίνει κανείς σε ιστορική μαρτυρία που θίγει τους νικητές. Τα νέα παιδιά όλης της Ευρώπης βρίσκονται βυθισμένα στην άγνοια και στην συνειδησιακή υποταγή από τον ιδεολογική προπαγάνδα του σχολείου και των ΜΜΕ.

Το δικό μας όπλο είναι η αλληλεγγύη

Στις 10 Φεβρουαρίου από το πρωί, προβαίνουμε σε συντονισμένη διεθνή “διαδικτυακή εκδήλωση” αναρτώντας το ίδιο banner με την τρίχρωμη Ιταλική σημαία με το ίδιο σύνθημα σε όλες τις γλώσσες, σε ένδειξη μνήμης για τα θύματα του κομμουνισμού και διαμαρτυρίας για την σκανδαλώδη μη αναγνώρισή τους. Προσκαλούμε λοιπόν όλους τους φίλους μας να αναρτήσουν στα blogs, στα fora και στα sites τους, το χαρακτηριστικό banner που έχει βγει σε όλες τις γλώσσες, στις 10 Φεβρουαρίου το πρωί – ώρα 11.00 Ιταλίας (12.00 Ελλάδος).

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: