04
Φεβ.
09

Άνανδρη δολοφονική επίθεση antifa σε νεαρό Εθνικιστή

Αρχικά πληροφορηθήκαμε την είδηση από το ιστολόγιο του Μαύρου Κρίνου. Προτού την δημοσιεύσουμε περιμέναμε να την διασταυρώσουμε, πράγμα το οποίο κάναμε και μάλιστα από διαφορετικές πλευρές. Η συγκεκριμένη είδηση λοιπόν είναι σίγουρη και απόλυτα διασταυρωμένη.

Άνανδρη δολοφονική επίθεση από «αντιεξουσιαστές» δέχτηκε το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου νεαρός Εθνικιστής ο οποίος επέστρεφε από την πορεία των Ιμίων. Συγκεκριμένα, περίπου στις 11:15 το βράδυ και ενώ ο συναγωνιστής μας έβγαινε από το μετρό του Αγίου Αντωνίου επιστρέφοντας στο σπίτι του αντίκρυσε μία ομάδα 20 ροπαλοφόρων και κρανοφόρων antifa οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι στο συγκεκριμένο σημείο προφανώς με συγκεκριμένο σκοπό. Για τους παρακρατικούς αυτούς αρκούσε η ελληνική σημαία που αντίκρυσαν στο μπουφάν του νεαρού προκειμένου να βγάλουν το αρρωστημένο μένος τους. Με πρωτοφανή μανία άρχισαν να τον χτυπούν με ρόπαλα στο κεφάλι και με μαχαίρι. Ο νεαρός μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο καθώς εκτός από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις υπέστη και τραύματα με μαχαίρι σε ζωτικό όργανο του σώματός του (στο νεφρό). Το παιδί, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι ακόμα στο νοσοκομείο αλλά ευτυχώς η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Από το βράδυ εκείνο του Σαββάτου έχουν περάσει τρείς ολόκληρες μέρες από την δολοφονική αυτή επίθεση που δέχτηκε ο συναγωνιστής κανείς όμως δεν άκουσε τίποτα, ουδείς σε ιστοσελίδες και blogs ανέφερε το παραμικρό, η αστυνομία «διεξάγει έρευνες», τα ΜΜΕ που τόσο «ενδιαφέρονται για την ανθρώπινη ζωή» δεν έπαιξαν ούτε ένα δευτερόλεπτο στα πολύχρωμα και αμαρτωλά δελτία ειδήσεών τους, οι εφημερίδες και αυτές ούτε μία σταγόνα μελάνι δεν καταδέχτηκαν να θυσιάσουν για ένα υπαρκτό γεγονός, για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ένας νεαρός άνθρωπος.

Πόσο αξίζει άλλωστε η ζωή ή η σωματική ακεραιότητα ενός Εθνικιστή στη σημερινή μας εποχή; Η απάντηση είναι βασανιστικά ωμή και ψυχρή: Τίποτα. Για να δείτε πώς λειτουργεί το σάπιο και πουλημένο μας σύστημα, φανταστείτε μόνο τί θα γινόταν σήμερα αν στην θέση του θύματος ήταν κάποιος που αντί για ελληνική σημαία είχε αλφάδι ή σφυροδρέπανο…

Όσο για τις απομιμήσεις ανδρών με τις κουκούλες που χτύπησαν πισώπλατα και άνανδρα το παιδί, πολύ θα θέλαμε να έρχονταν να μας βρούν το Σάββατο το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας. ΟΜΩΣ εκεί ήταν άφαντοι και ανύπαρκτοι. Έχουμε να κάνουμε με σκουπίδια που φοβούνται την κατά μέτωπον αντιπαράθεση γιατί ξέρουν ότι, αν δεν βρίσκονται σε αναλογία τουλάχιστον 10 προς 1 Εθνικιστή, δεν έχουν καμία τύχη. Να ‘ναι σίγουροι όμως ότι θα πληρώσουν για τις πράξεις τους και μάλιστα το τίμημα θα είναι πολύ σκληρό…



Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 69.179 μοναδικοί επισκέπτες