30
Ιαν.
09

Η απάντησή μας θα δοθεί στο δρόμο

Σήμερα και αύριο θα είμαστε στις δύο συγκεντρώσεις στον Πειραιά και στην Αθήνα για την Επέτειο των Ιμίων και για έναν άλλο βασικό λόγο. Κράτος και παρακράτος προσπαθούν για άλλη μιά φορά να σταθούν εμπόδιο στους Εθνικιστές. Για μιά ακόμη χρονιά, κάποιοι ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να ακουστεί το προσκλητήριο των νεκρών αξιωματικών και το «αλήτες-προδότες-πολιτικοί» που το συνοδεύει. Ήδη, τις τελευταίες μέρες, η εξουσία των ΜΜΕ έχει τεθεί εξ ολοκλήρου στην υπηρεσία των παρακρατικών σκουπιδιών που καίνε ελληνικές σημαίες και βρίζουν νεκρούς. Εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία και τα Νέα, κανάλια όπως το Alter, το Σκάι και η κρατική ΝΕΤ είναι μερικά από τα «μεγάλης απήχησης» μέσα που λειτουργούν ούτε λίγο ούτε πολύ ως φερέφωνα των «αντι»-εξουσιαστών αναπαράγοντας κατά λέξη τα ψέματα του indymedia. Ξάφνου είδαν… χρυσαυγίτες στην Κυψέλη να τραμπουκίζουν κατοίκους για τα δέντρα. Λες και υπάρχει Έλληνας πολίτης και μάλιστα κάτοικος Αθηνών που να είναι υπέρ της καταστροφής του ελάχιστου πρασίνου που έχει απομείνει στην Αττική!

Και να φανταστεί κανείς ότι όλη αυτή η λασπολογία ξεκίνησε από ένα δημοσίευμα του παρακρατικού indymedia. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Κάποιοι, και αυτό το είχαμε προβλέψει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας, προσπαθούν εντέχνως να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Βλέπετε, έρχεται και η μεγάλη πορεία για τα Ίμια και οι γνωστοί-πασίγνωστοι ψάχνουν διακαώς και απεγνωσμένα για άλλοθι που θα δικαιολογήσει τις παράνομες ενέργειές τους. Ήδη ψελίζουν διαδικτυακά τα περί «αντιφασιστικής συγκέντρωσης» (εκ της ασφάλειας φυσικά που τους προσφέρει το άσυλο και πολύ, μα πολύ μακριά… από το στόμα του λύκου). Τα «παιδιά» δεν είναι ηλίθια, φυσικά και παίρνουν τα μέτρα τους. Άλλωστε, η ημερομονία της 2ας Φεβρουαρίου είναι πολύ νωπή για να ξεχαστεί η νίλα τους…

Το ξαναείπαμε. Οι Εθνικιστές ΔΕΝ πτοούνται από τέτοια κουτοπόνηρα κολπάκια. Τους έχουμε μάθει τους εχθρούς μας τόσα χρόνια, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν μας προξενεί εντύπωση. Είναι υποχρέωση του κάθε εθνικά σκεπτόμενου Έλληνα, τέτοιες μέρες, να ξεφύγει έστω για λίγο από την σάπια καθημερινότητα και ν’ αφιερώσει κάποιες στιγμές προς Τιμήν των μεγάλων νεκρών της Πατρίδας.

ΟΛΟΙ σήμερα 30/1 στις 20:00 στην Πλατεία Τερψιθέας στον Πειραιά και φυσικά αύριο 31/1 στην Μεγάλη Πορεία των Ιμίων, ώρα 19:00 στην διασταύρωση Βασιλίσσης Σοφίας με Ρηγίλλης.

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 67,065 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: