21
Ιαν.
09

Allah Akbar

του Skorzeny

Μήπως να τα δούμε λίγο διαφορετικά; Μήπως να χαλαρώσουμε και να ξανασκεφτούμε το θέμα μουσουλμάνοι; Μήπως να το δούμε λίγο ψύχραιμα και αναλυτικά;

Αρχίζοντας απο τα του οίκου μας (με κάθε σεβασμό πρός κάθε συναγωνιστή και κάθε άποψη) είναι ίσως λίγο τραβηγμένος όλος αυτός ο φιλοϊσλαμισμός ο οποίος ομολογουμένως έχει αγνά αισθήματα που πηγάζουν απο τον αντισημιτισμό και τα εγκλήματα των… εκλεκτών! Είναι ανάγκη να εκφραστεί απο το χώρο μας μια προσεγμένη και λεπτή θέση στο ζήτημα Ισλάμ, η οποία φυσικά και να διαφοροποιείται απο τις θέσεις της άκρας δεξιάς αλλά να προσεγγίζει το ζήτημα με έντονο ρεαλισμό και όχι με συναισθηματικές εκρήξεις. Το τελευταίο δε είναι και πολύ εύκολο εαν απλά παρακολουθήσουμε το τί συμβαίνει στη Μέση Ανατολή. Όμως τα στοιχεία εκείνα που θα πρέπει να συνυπολογίσουμε θα μας δώσουν μια μάλλον ρεαλιστική (και ορθή) άποψη.

Η Ελλαδίτσα του 2009 είναι μια χώρα βασισμένη στην Ορθόδοξη πίστη (είτε το θέλουμε είτε όχι), νοσεί απο την ασθένεια της υπογεννητικότητας και καταρέει με ρυθμό τραγικό! Η όλη κουλτούρα του Ισλάμ είναι ξένη προς την νοοτροπία του μέσου Έλληνα (γενικότερα του Ευρωπαίου), αν και στο Ισλάμ συναντούμε έντονα ελληνικά στοιχεία. Φαντάζεστε όμως έναν Έλληνα να έχει 5 γυναίκες στο σπίτι του και οι 3 να είναι… ανήλικες; Εθνικοσοσιαλιστές είμαστε… Δεν μπορεί να δεχθούμε μια τέτοια ανωμαλία.

Η ύπαρξη μουσουλμάνων στα SS κατά τον μεγάλο πόλεμο δεν σημαίνει και απαραίτητα ότι έχουμε κάποια ιδεολογική συγγένεια με τους μωαμεθανούς. Έιναι απορίας άξιο το ότι σύντροφοι εκφράζουν τέτοια άποψη. Μη θέλοντας φυσικά να τους προσβάλουμε, αρνούμαστε κατηγορηματικά αυτή την άποψη για έναν βασικότατο λόγο. Άλλο θρησκεία και άλλο πολιτική κοσμοθεωρία. Κοινό σημείο σαφώς και είναι ο αντισημιτισμός, όμως είναι απο διαφορετικές οπτικές γωνίες και με διαφερετικούς… τελικούς προορισμούς. Είναι άλλο πράγμα να συμμαχείς με εθνικοσοσιαλιστές που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα και άλλο με ισλαμιστές.

 Όπως είναι άλλο να μιλάς με φανατικούς χριστιανούς ή παγανιστές και άλλο με εθνικοσοσιαλιστές που πιστεύουν σε αυτές τις θρησκείες. Η συμμαχία εθνικιστών απο όλη την Ευρώπη με τους Παλαιστινίους επι παραδείγματι δεν έγινε με κάποια ισλαμική οργάνωση αλλά με την PLO η οποία δεν είναι φονταμενταλιστική αλλά πατριωτική. Ο χαιρετισμός των ανδρών της Χεζμπολάχ δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν και φασιστικές ή φασίζουσες αποκλίσεις και απόψεις. Έιναι απλά συμπαθείς σε όλους εμάς όχι λόγω θρησκείας αλλά λόγω του τιμίου εθνικού αγώνα τους!

Η πολιτιστική διαφορά όμως είναι το κυριότερο στοιχείο το οποίο όχι απλά μας διαφοροποιεί απο το Ισλάμ αλλά μας οδηγεί ακόμα και στην αντιπαλότητα. Η πίστη σε ένα θεο τιμωρό, οι γάμοι ενηλίκων με ανήλικους, η βαναυσότητα και η βία-τιμωρία με άξονα τους νόμους της σαρία και τις επιταγές του κορανιού, η πλήρης υποτίμηση της γυναίκας, το μίσος προς τους αλλόθρησκους, οι ακρωτηριασμοί προς παραδειγματισμό σε ανήλικους (θυμάστε τον πιτσιρίκο που έκλεψε ψωμί στο Ιράν) θα οδηγούσαν την Ευρώπη σε έναν σκοταδισμό που όμοιός του δεν έχει υπάρξει. Τα εγκλήματα των ισλαμιστών στη Σερβία είναι μια μικρή γεύση αυτής της κουλτούρας. Ακόμα και οι Έλληνες μουσουλμάνοι(τους οποίους φυσικά και σεβόμαστε, χαιρετούμε και στηρίζουμε) έχουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση και άποψη στην ίδια τους τη θρησκεία απο τους ασιάτες.

Η αλήθεια είναι πως ως λαός έχουμε καλή σχέση με τους Άραβες και συμπάσχουμε απόλυτα με τους Παλαιστινίους στον δίκαιο αγώνα τους. Όμως αυτό δεν μπορεί να οδηγήσει του εθνικοσοσιαλιστές σε ακραίες φιλοϊσλαμικές απόψεις. Η πίστη στα εθνικοσοσιαλιστικά ιδανικά μας θέλει σύμμαχους όλους τους ομοϊδεάτες μας, φυσικά και τους μουσουλμάνους. Όμως αυτό είναι κάτι διαφορετικό. Μην ξεχνάμε ότι ζούμε σε μια χώρα που υποφέρει απο την μετανάστευση και τον ερχομό ορδών αλλοφύλων απο όλο τον πλανήτη και ειδικά απο ισλαμικές χώρες, έχει ένα κράτος γίγαντα για αντίπαλο που ακούει στο όνομα Τουρκία και τέλος ανήκει σε μια Ευρώπη που κατακλίζεται απο ένα b-bomb* ισλαμιστών που την οδηγεί στην βιολογική απελπισία…

*b-bomb=baby bomb. Έκρηξη γεννήσεων, σύντομη αλλά μεγάλη έκρηξη πληθυσμού.

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: