20
Ιαν.
09

Όταν οι άπλυτοι τον πίνουν

Σήμερα θα εξηγήσουμε τί γίνεται όταν παρουσιάζεται το πολύ συχνό φαινόμενο οι αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, άπλυτοι, παρακρατικοί ρουφιάνοι (όπως θέλετε πείτε τους) να τον πίνουν, να τρώνε τρελή ήττα, κοινώς να παίρνουν τα τρία δύο.

Όσο χεσμένοι κι αν είναι από κοντά, όσες μάπες και να τρώνε βγαίνουν μετά στο γνωστό ρουφιανο-media και το παίζουν «ήρωες» και φασιστοφάγοι μπας και εντυπωσιάσουν κανένα πιτσιρίκι που τους διαβάζει από τον καναπέ. Ύστερα μιλάνε για αριθμούς και για το πόσο λίγοι ήταν οι φασίστες ακόμα και στις περιπτώσεις που εκείνοι ήταν ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ λιγότεροι (όπως χθες στον Άγιο Παντελεήμονα). Αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο οι μπάτσοι να έχουν παρατάξει 5 διμοιρίες για να φυλάνε, και μάλιστα με μέτωπο προς αυτούς, τους Εθνικιστές και τους αγανακτισμένους πολίτες ενώ από την άλλη μεριά να βρίσκονται το πολύ 5-6 σκόρπιοι ματατζήδες και από πίσω τους λίγες δεκάδες ΕΝΤΕΛΩΣ χεσμένοι αναρχοάπλυτοι.

Εκτός από αυτά οι άπλυτοι στέλνουν και «κρυφούς» φωτογράφους για να τραβήξουν πρόσωπα (πιστοί στον ρουφιάνικο ρόλο τους) νομίζοντας ότι δεν τους παίρνουμε χαμπάρι (τόσο ηλίθιοι είναι). Παρεμπιπτόντως ευχόμαστε περαστικά στον τυπά με την μηχανή μεγάλου κυβισμού που έβγαζε φωτογραφίες από την γωνία και νόμιζε ότι θα πέρναγε απαρατήρητος. Άλλη φορά ας φέρει κινητό με μεγαλύτερη ανάλυση…

Πού και πού βγάζουν και καμιά στημένη και θολή φωτογραφία από την πρώτη γραμμή των Εθνικιστών και προτού καν αρχίσει η συγκέντρωση και ισχυρίζονται ότι οι «φασίστες ήταν το πολύ 30 άτομα» (εδώ γελάει ο κάθε πικραμένος)!!! ΧΑΧΑΧΑ. Αν οι Εθνικιστές ήταν 30 άτομα και αυτοί τα είχαν κάνει πάνω τους όντας 100 όπως λένε, τότε ας μην το διαδίδουν και πολύ γιατί δεν κάνει καλό στην «ηρωϊκή» τους εικόνα! Πέρα από την πλάκα, μπορεί ο καθένας να δεί την αλήθεια στη παραπάνω φωτογραφία η οποία είναι από την ώρα της συγκέντρωσης όπου φαίνονται οι εκατοντάδες κάτοικοι και Εθνικιστές. Οι αριστεριστές από την άλλη πλευρά ήταν δεν ήταν 70 άτομα.

 Τέλος δεν διστάζουν να πούν και εξώφθαλμα, χοντροκομμένα ψέμματα όπως το ότι είχαν καταλάβει εκείνοι την πλατεία, παραλείποντας το γεγονός ότι μόλις έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτοι κάτοικοι και οι Εθνικιστές (κατά τις 17:00), εκείνοι χωρίς να προβάλουν ΚΑΜΙΑ αντίσταση γύρισαν πίσω στην γλυκιά αγκαλιά των ΜΑΤ επί της Αχαρνών και άφησαν την πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, η οποία αμέσως καταλήφθηκε από τους Εθνικιστές και τους κατοίκους.

Συνοψίζοντας, η χθεσινή συγκέντρωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα κατά της λαθρομετανάστευσης και της γκετοποίησης της περιοχής ήταν απολύτως επιτυχημένη συσπειρώνοντας πολλές εκατοντάδες κατοίκων και Εθνικιστών. Οι συνεχιζόμενες ιντερνετικές και τηλεφωνικές απειλές των αναρχοαριστεριστών για ακόμη μιά φορά έπεσαν στο κενό. Τέλος, έχουμε να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στους μπάτσους που χτύπησαν με δακρυγόνα και τελείως αναίτια την συγκέντρωση των κατοίκων στέλνοντας στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση έναν ηλικιωμένο (βλ. φωτό).

 Τέτοια ΖΩΑ είναι οι κωλόμπατσοι και καλά κάνουν και τους καίνε. Φάνηκε για άλλη μιά φορά ποιός είναι ο πραγματικός εχθρός του συστήματος, όπως επίσης και ποιός έχει απήχηση στις σκέψεις του απλού λαού…

Αναρχιδάκια ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σας!

[το αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό προέρχεται από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής]

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: