16
Ιαν.
09

Ζήτω το Ενωτικό δημοψήφισμα

15 Ιανουαρίου 1950. Ο κυπριακός λαός στο γενόμενο δημοψήφισμα ζητά στη συντριπτική του πλειοψηφία (97%) την ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Αυτό το δημοψήφισμα απετέλεσε την λαϊκή βάση στην οποία στηρίχθηκε πέντε χρόνια μετά, ο μεγάλος εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας της Ε.Ο.Κ.Α. με σκοπό την Ένωση και μόνο την Ένωση.

Δυστυχώς όμως, δύο ισχυροί παράγοντες δεν επέτρεψαν την ευόδωση του αγώνος, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σήμερα η Κύπρος τουρκοπατημένη και έτοιμη να παραδοθεί στα νύχια των εχθρών του ελληνισμού, μέσα από νέες υποχωρήσεις.

Ο πρώτος και ισχυρότερος παράγων είναι ο τρομερός άξονας Αγγλικών βάσεων, Τουρκίας και Σιωνισμού, ένας άξονας που επεβλήθηκε από την αδυσώπητη γεωπολιτική αναγκαιότητα. Ο δεύτερος παράγων είναι η χαμερπής υποχωρητικότητα των ηγεσιών μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Κύπρο, υπό την στήριξη μιας εγκάθετης, ξενόδουλης πλουτοκρατίας. Χωρίς αυτό το δεύτερο παράγοντα οι εχθροί του έθνους δεν θα επετύγχαναν το μέγιστο των σχεδιασθέντων. Θα προσέκρουαν στην ηρωική βούληση του αγωνιζόμενου λαού και εξ ανάγκης θα υποχωρούσαν στο ελάχιστο. Η πολιτική του Δέοντος θα θριάμβευε της πολιτικής του εφικτού. Πολιτική του Εφικτού ονομάσθηκε η προδοτική συναίνεση στα σχέδια του Αγγλο-τουρκο-σιωνιστικού άξονα.

Τα γεγονότα μαρτυρούν από μόνα τους την οδό της κατάπτυστης συναίνεσης που οι δόλιοι και αρχομανείς δημαγωγοί ακολούθησαν. Από την τριμερή διάσκεψη, την υπονόμευση του ένοπλου αγώνα και την άρνηση ουσιαστικής υποστήριξης του, από τις συμφωνίες Ζυρίχης-Λονδίνου δια των οποίων επέστρεφε νόμιμα στη Κύπρο ο τουρκικός στρατός μέχρι την πράσινη γραμμή και την απαράδεκτη και τεχνητή ρήξη με την τότε στρατιωτική κυβέρνηση που απετέλεσε την πρόκληση του προχείρως εκτελεσθέντος πραξικοπήματος, από τη δικαιολόγηση της πρώτης εισβολής που η μυστική διπλωματία απεδέχθηκε και δικαιολόγησε μαζί με την έκκληση παρέμβασης των εγγυητριών δυνάμεων στο συμβούλιο Ασφαλείας λίγες ώρες προ της εισβολής, μέχρι την ανταλλαγή των πληθυσμών ως πολιτικής πράξης αποδοχής της συγκέντρωσης των τουρκοκυπρίων σε μια ενιαία εδαφική ζώνη, από την παράδοση χάρτου για την επίλυση του εδαφικού, μέχρι την από κοινού σφυρηλάτηση του σχεδίου Ανάν και τέλος από την επίσπευση νέου σχεδίου λύσης στα πλαίσια μιας τερατόμορφης ομοσπονδίας που θα ευνοεί και κατοχυρώνει τη παρουσία του Αγγλικού στρατού και της δεδομένης συνεργασίας του με τον σιωνισμό και τα μείζονα συμφέροντα του, την γέφυρα διέλευσης μεταξύ Κερύνειας και Αδάνων και την ταυτόχρονη απομάκρυνση από την Ελλάδα δια της λεγομένης αποστρατικοποίησης που στην ουσία θα είναι ο μονομερής αφοπλισμός των Ελλήνων. Όλα δείχνουν ότι η συνομωσία εις βάρος του έθνους και του κυπριακού ελληνισμού παρατείνεται.

Το νέο δημοψήφισμα που ετοιμάζουν θα είναι μια θηλιά στο λαιμό του λαού που η προπαγάνδα κατονόμασε ως οδυνηρή λύση και επανένωση. Από την ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ 1950 φτάσαμε ύστερα από τόσες οδύνες στην λεγόμενη ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ. Δηλαδή στην αποδοχή της τουρκοποίησης των κατεχομένων και της συμφιλίωσης του θύματος με τον θύτη, της βιασθείσας με τον βιαστή της. Σε αυτή τη τρομακτική δικαιοσύνη που θέλουν να μας επιβάλουν, μια και μόνη είναι η απάντηση των ελευθέρων ελλήνων :

Ή ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ

ΕΘΝΙΚΟ ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 67,065 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: