11
Ιαν.
09

Εθνικιστές και «Εθνικιστές»

του Augusto

Επειδή ποτέ στη ζωή μου δεν μου άρεσαν τα μισόλογα -κι αυτό μπορεί να το διαπιστώσει εύκολα κανείς από τις τοποθετήσεις μου- θα κάνω μια τελευταία τοποθέτηση πάνω σε προσωπικές μου διατυπώσεις. Κι αυτό όχι με διάθεση απολογίας -σε ποιούς άλλωστε- αλλά με κατανόηση στην αδυναμία.

Πρώτα πρώτα να προτείνω ένα θαυμάσιο έργο που καλύπτει πολλούς και το συνιστώ ανεπιφυλάκτως. Σ’ αυτό θα βρούν τις όποιες απαντήσεις στα υπαρξιακά τους και στην ερμηνεία των σπασμωδικών τους αντιδράσεων. Αλλά θα βοηθήσει κι άλλους ώστε να αντιληφθούν για ποιό λόγο συμβαίνουν τα όσα συμβαίνουν:

Ευάγγελος Λεμπέσης: «Η επαναστατική μάζα και η τεράστια κοινωνική σημασία των βλακών εν τω σύγχρονω βίω».

Παρακάτω. Ονόμασα τον Χίτλερ ως τον Μεγαλύτερο Επαναστάτη του 20ου Αιώνα και κάποιοι εμειδίασαν. Αδιάφορο. Τόσο αδιάφορο που δεν αλλάζει με τίποτα αυτό το γεγονός, όσο κι αν χτυπιούνται από δημοκρατική υστερία οι θιασώτες της μεταπολεμικής παρακμής. Όπως αναφέρει και ο Συναγωνιστής Αρ.Καλέντζης: «Η κοσμοθεωρία του εθνοκοινωνισμού στους χρόνους μας μοιάζει με τους ξέμακρους πλανήτες που, ενώ είναι μαθηματικά προσδιορισμένοι σαν οντότητες, εν τούτοις είναι τόσο αλαργινοί όσο και η τεχνολογική ατέλεια των ημερών μας που παρεμβάλλει μιαν απόσταση που σήμερα μπορεί να είναι απροσπέλαστη μα ταχεία μελλούμενη να εκμηδενιστεί».

Εδώ ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. έφερε ως παράδειγμα τον Τσέ!! Τί να λέμε τώρα!! Ας τρέξουν με τα πορτραίτα του Τσε, του Στάλιν, του Ρούσβελτ, του Τσώρτσιλ, των Σιωνιστών και μαφιόζων πατρόνων τους, ας απολαύσουν τη μεταπολεμική δημοκρατική παγκοσμιοποιημένη χαβούζα την οποία δημιούργησαν. Είναι όλη δική τους, και ας μην καταπιάνονται με ό,τι η ίδια τους η Φύση δεν τους το επιτρέπει.

Αυτό θα το γνώριζαν όσοι αντί να χάνουν ανούσια την ώρα τους διαβάζοντας «εθνοκεντρικές» μπούρδες, είχαν την περιέργεια –έστω– να ρίξουν και μια ματιά στους τιτάνες του Ευρωπαϊκού Πνεύματος, όπως Martin Heidegger, Gabriele d’ Annunzio, Rene Guenon, Ernst Jünger, Knut Hamsun, Charles Maurras, Oswald Spengler, Robert Brasillach, Stefan George, Julius Evola, Hermann Keyserling, Ezra Pound, Werner Sombart, Miguel Serrano, Eric Voegelin, Otto Weininger, Maurice Barrès, Louis Ferdinand Celine, Karl Haushofer… Ονόματα άγνωστα στους «αγωνιστές» αστοπατριώτες της ημιμάθειας και ψευδογνώσεως.

Και τώρα στα μίζερα, τα δικά «μας».

1. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τις «κατηγορίες» ανθυπομετριοτήτων που μόνο γέλιο προκαλούν.

2. Η Δημοκρατία σας είναι ένας άταφος νεκρός σε πλήρη σήψη. Κονιορτοποιήθηκε στο πολιτικό πεδίο από τα εθνικολαϊκά κινήματα και επανήλθε με τη δύναμη των όπλων μεταπολεμικώς, κουβαλώντας όλη τη βαρβαρότητα και την παρακμή συμπυκνωμένες! Διατηρείται δε στη ζωή, με τη στήριξη όλων εκείνων των μηχανισμών της Νέας Τάξης, των Σιωνιστών και Κεφαλαιοκρατών –όλων των ανθρωπολυμάτων του Συστήματος, που όχι μόνο αντιστρέφουν τη Φυσική Τάξη, αλλά νομοτελειακώς οδηγούν στην καταστροφή ολοκλήρου του Οικοσυστήματος! Δικαίωμά σας να θέλετε νά ‘στε μέρος της σήψης.

3. Αν κάποιοι μιλούν για πληβείους ας ψάξουν να τους βρούν στον Αριστοτέλη. Οι γεννημένοι δούλοι δεν πρόκειται ποτέ να μετατραπούν σε «ελευθερωτές», όσες σημαίες κι αν σηκώνουν.

4. Και κάτι τελευταίο, επειδή συχνά διαβάζω για… «προβοκάτορες», «αγωνιστές», κλπ. Προσωπικώς, δεν ανήκω στο ΛΑ.Ο.Σ. Δεν ανήκω πουθενά. Όμως πάει πολύ να μας παραδίδουν εδώ μέσα κάποιοι του «ζεστού πρωινού» μαθήματα αγωνιστικότητας. Ειδικώς όταν προέρχονται ή θητεύσανε σε κατ’ εξοχήν αστικούς παρακμιακούς χώρους, όπως η ΔΑΠ ή η ΠΑΣΠ… Το είπα και το επαναλαμβάνω. Μπορεί κάποιοι να εξιλεώνονται (ή έτσι να νομίζουν) με το ΛΑ.Ο.Σ, αλλά πάει πραγματικά πολύ να μιλάνε για αγώνες, όσοι επί σειρά ετών ήσαν ανύπαρκτοι ή ταμπουρωμένοι σε εχθρικά μετερίζια. Τον Εθνικισμό δεν τον ανακαλύψαμε σε λεξικά κι εγκυκλοπαίδειες. Ούτε μας τον δίδαξε κανένας Καρατζαφέρης. Αλλού αρμένιζε τότε ο πρόεδρος… Ούτε μάτωσε μαζί μας. Ποτέ δεν βρέθηκε στα χαρακώματά μας. Όταν όλοι αυτοί έρπονταν στη λάσπη του Συστήματος και έγλειφαν για μια θέση στον ήλιο της «δημοκρατίας» τους, κάποιοι πιτσιρικάδες, μαθητές ακόμη, δίναμε το «είναι» μας στην υπόθεση του αγώνα. Δεν θα συνεχίσω – ο καθένας έχει την ιστορία του. Αλλά λίγη σεμνότητα δεν βλάπτει. Ειδικώς όταν Α) Το κόμμα έχει πρόεδρο έναν αστό πολιτικό του Συστήματος που ΚΑΜΙΑ σχέση δεν είχε ποτέ του με τον Εθνικισμό, αλλά μόνο με την μεταπολιτευτική παρακμή. Εκτιμούμε το γεγονός ότι –έστω και αργά– ξύπνησε, αλλά ας έχει και συνείδηση της υπάρξεώς του. Οι Εθνικιστές έχουν μνήμη! Β) Το αν ωρίμασαν οι συνθήκες για εθνικισμό, οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στους αγώνες αυτών που με θράσος πήγαν κόντρα στο Σύστημα, τότε που δεν ήταν της μόδας να είσαι εθνικιστής, τότε που δεν υπήρχε καμιά «πληροφορία», κανένα «βιβλίο», κανείς τηλεβιβλιοπώλης ελλαδέμπορας. Τότε που ήταν ακόμα της μόδας το «πολυτεχνείο», η Φαραντούρη και ο Θεοδωράκης. Τότε που τα κοπρόσκυλα του Συστήματος είχαν απόλυτη δικτατορία σιωπής. Τότε που όλοι αυτοί οι γλυκανάλατοι αστοπατριώτες και οι «αγωνιστές» δεν είχαν ακόμη αποφασίσει τη ρήξη και την ανατροπή, δεν είχαν μάθει τίποτα για το Σιωνισμό, δεν γνωρίζαν το Δραγούμη ή τον Γιαννόπουλο, δεν είχαν πληροφορηθεί για τις προδοσίες της μεταπολιτεύσεως, δεν ξέρανε πως το ΝΑΤΟ και η Ευρωπαϊκή ψευδοένωση αποτελούν τους μηχανισμούς ΥΠΟΤΑΓΗΣ και ΕΛΕΓΧΟΥ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ των σιχαμερών τρωκτικών του Διεθνούς Εβραισμού!

Όχι, τίποτα από όλα αυτά δεν είχαν ακούσει!! Για εκείνους υπήρχαν άλλα, πιό σημαντικά! Υπήρχε ο «Εθνάρχης», ο Μητσοτάκης ή η ΕΡΕ , η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ του Σιδερένιου, οι εκσυγχρονιστές, υπήρχε το μαντρί του Συστήματος!! Ε, λοιπόν, κύριοι, κάποιοι άλλοι –που εσείς με τόση περιφρόνηση αναφέρετε– δεν μασούσαν τα λόγια τους και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πέρασαν από το κατώφλι τέτοιων βόθρων! Ουδέποτε τσαλαβούτησαν στα απόνερα του κατεστημένου. Ούτε καν το σκέφτηκαν!! Γιατί ήσαν γεννημένοι ελεύθεροι, ανυπότακτοι, επαναστάτες, αγωνιστές. Και δέχτηκαν όχι μόνο την απίστευτη λάσπη από όλο το Σύστημα (και απ’ αυτούς τους «δημοκρατοπατριώτες» που η αγωνιστικότητα «τρέχει» από τα μπατζάκια τους…), δίχως καμιά στήριξη από κανέναν αλήτη, από κανένα σκουπίδι των κομματικών στάβλων!! Από κανένα σιχαμερό απόρριμα. Επομένως ας μη προσπαθούν κάποιοι να μας μάθουν τί πάει να πεί αγώνας και δράση. Είναι πολύ μικροί για να μας κάνουν υποδείξεις! Ας φροντίσουν τα του οίκου τους κι ας μην ασχολούνται με έννοιες τη ζέση των οποίων αγνωούν.

Κάποιοι μάτωσαν για την Ιδέα της Πατρίδας, φυλακίστηκαν, την κάνανε βίωμα και σκοπό ζωής. Και δεν ασχολήθηκαν ούτε με «αγωνιστικές» ταβερνοσυνάξεις, ούτε με καμιά ακροδεξιά ή δεξιά (με όλη τη σαπίλα της λέξεως) που οι αστοπαριώτες προσπαθούν με ταχυδακτυλουργικές παπαρολογίες να αποκαταστήσουν –ακόμα και στο κΥνοβούλιο- μπας και πάρουν κι από κεί κανά κουκί παραπάνω! Έχουμε πήξει στους… καλούς πολίτες, τους δήθεν ειρηνιστές, στους πολιτικά ορθούς. Πίσω στις φωλιές σας, φιλήσυχοι πολίτες!! Δείτε λίγη Telecity, διαβάστε και «Βελόπουλο», δείτε και καμιά εκπομπή του τηλεπλασιέ, διοργανώστε και καμιά βραδιά τσαγιού διαμαρτυρίας, πάτε και σε κανένα μπουζουκάκι, έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη (και νεκρή)…

Εμείς οι φασίστες, αμετανόητα ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ -στο περιθώριο της αστικής ζωούλας σας και του πολιτικώς ορθού ορκιζόμαστε την καταστροφή της αστικής σας κουλτούρας…

Ο Εθνικισμός είναι και ήταν η ζωή μας. Μέρος της Ιδεολογίας μας. Απόσταγμα Ιερό! Και ποτέ δεν μολύνθηκε από τα πολιτικάντικα σιχάματα της μεταπολιτεύσεως. Ούτε δύναται να ορισθεί και να καθοριστεί από τέτοια. Η Επανάσταση και η Ρήξη είναι υπόθεση προσωπική! Πόσοι, αλήθεια, έχουν τη δύναμη και τη δυνατότητα να την κάνουν;

Αντί κάποιοι να παραδίδουν μαθήματα πολιτικής, ας κάνουν μια προσπάθεια αυτοκριτικής και όταν καταλήξουν στα συμπεράσματά τους, τα ξαναλέμε…

Και κάτι τελευταίο. Για όσους μιλάν για «άκρα κι ακραίους». Ας μάθουν ότι ο φαύλος κύκλος της πολιτικής, ως κύκλος ΔΕΝ διαθέτει «άκρα»… Όσοι επιθυμούν ένταξη στο Σύστημα, καλώς κάμουν. Ας επιτρέψουν κάποιους άλλους να θέλουν την απανατροπή του, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Η απάντησή μου δεν δεσμεύει κανέναν από καμιά «ομάδα». Καταντά κουραστική αυτή η ταμπελοποίηση που αποτελεί και το θεμέλιο λίθο της δημοκρατικής σκέψης -ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. Ανατρέψτε το μέσα σας κι ύστερα σώστε την Πατρίδα!

[Το παραπάνω κείμενο του συναγωνιστή Augusto πρωτοδημοσιεύθηκε σε πολιτικό διαδικτυακό forum…]

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 67,065 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: