05
Ιαν.
09

Είμαστε εδώ για Αγώνα!

Αναδημοσίευση από Skinhead front

Κάποια πράγματα ορισμένες φορές πρέπει να τα λέμε με το όνομά τους ώστε να γίνουν πλήρως κατανοητά από όλους. Οπότε μη περιμένετε καθωσπρεπισμό εκφράσεων στο κείμενο που ακολουθεί. Έχουμε ειλικρινά βαρεθεί να ακούμε συνέχεια για skinheads που είναι ναζί, άλλοι που είναι φασίστες, άλλοι που είναι αντί- ναζί και άλλοι που είναι πατριώτες αλλά όχι φασίστες. Πολλά τέτοια λοιπόν μας φτιάχνουν τη διάθεση κατά καιρούς αλλά και κάποιους άλλους καιρούς γίνονται πολύ εκνευριστικά. Να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν πως ανάμεσα μας θα βρίσκεται όποιος είναι σαν και εμάς και όχι όποιος δεν είναι κάτι άλλο. Προτιμούμε να μας μισούν και να μας διώκουν για αυτό που είμαστε παρά να μας αγαπάνε για κάτι που δεν είμαστε. Υπάρχουν χώροι που αν δεν ασχολείσαι με τη πολιτική, αν είσαι αντί-ναζί , αν κοιτάς να κάνεις το ποζεριλικι σου όπως όλοι, θα είναι όλα καλά και θα είσαι μέλος και εσύ μιας πολύ ευχάριστης παρέας. Θα γαμάς και θα γαμιέσαι, θα πίνεις τα ναρκωτικά σου, θα τραγουδάς, θα χτυπιέσαι στις συναυλίες, θα σε θαυμάζουν, θα βρίζεις από το μικρόφωνo τους μπάτσους και τους φασίστες και θα φοράς όλα αυτά τα μπλουζάκια με εκείνες τις μάρκες που θα σε κοιτάξουν όλοι όταν περάσεις από τη πλατεία ή το στέκι. Μετά θα κλαίγεσαι πως αυτή η κοινωνία σε πολεμάει και παραμένεις ένα παιδί του δρόμου, το οποίο αδικήθηκε και βρίσκει παρηγοριά στο αλκοόλ και λοιπές μαλακίες… Αυτές οι καταστάσεις λοιπόν δεν έχουν θέση σε εμάς. Αυτές οι καταστάσεις είναι μία μικρογραφία μιας κοινωνίας που θεωρούμε μπουρδέλο και την οποία θέλουμε να κάνουμε στάχτες.

Ανάμεσά μας δε θα βρίσκεται κανείς που δηλώνει. Θα βρίσκεται αυτός που βιώνει. Ο πατριωτισμός δεν είναι μάρκα μπύρας να τον επιλέγεις τη μία και να τον βαριέσαι την άλλη. Πατριώτης σημαίνει πως έχω αγωνιστεί για τη Πατρίδα μου. Έχω φωνάξει, έχω βγει στο δρόμο για αυτή, έχω συγκρουστεί, έχω ματώσει, έχω διωχθεί και κυρίως έχω θυσιάσει πράγματα για αυτή την επιλογή μου. Όχι αράζω στη μπυραρία και εκεί που διαλέγω ποτό πετάω και ένα «εγώ είμαι πατριώτης…». Επίσης για να μπορεί κάποιος να μιλήσει για πολιτικοποιημένους skinheads θα πρέπει να έχει τη δυνατότητα στοιχειώδους πολιτικής σκέψης. Σίγουρα όλοι μπορούν να σκεφτούν αλλά πολλοί έχουν διαγράψει αυτή τη δυνατότητα του εγκεφάλου τους. Αυτά τα λίγα λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε ακόμα περισσότερο ποιοί και τι είμαστε. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ για Αγώνα και τίποτα λιγότερο.

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 67,065 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: