24
Δεκ.
08

Ισλάμ και Εθνικοσοσιαλισμός

Κατά κοινή ομολογία ελάχιστοι γνωρίζουν σήμερα τις στενές σχέσεις που είχε και έχει ο ισλαμικός κόσμος με τις εθνικοσοσιαλιστικές Ιδέες. Τόσα χρόνια σκόπιμα η εβραιοκίνητη προπαγάνδα τις έχει κρατήσει στην αφάνεια με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του κόσμου να πιστεύει πως οι Εθνικοσοσιαλιστές και οι Φασίστες μάχονταν και μάχονται μόνο για την Λευκή Φυλή, θεωρούν όλους τους άλλους «υπανθρώπους», γενικώς είναι καταπιεστές, αιμοβόροι κ.ο.κ.!!! Όσο αστεία και ν’ ακούγονται τα παραπάνω στους γνωρίζοντες, δυστυχώς η προπαγάνδα έχει κάνει καλά την δουλειά της και όντως η μεγάλη πλειοψηφία των λαών έχει βαθειά μεσάνυχτα σχετικά με τις Ιδέες μας.

Λίγοι γνωρίζουν, για παράδειγμα, πως Μουσουλμάνοι εθελοντές προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες στο πλευρό του Χίτλερ κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και πολέμησαν με αυταπάρνηση στα Waffen SS. Ήδη από το 1937 ο Αδόλφος Χίτλερ επεδίωκε την προσέγγιση με τον αραβικό κόσμο και έτσι έλαβε χώρα στο Βερολίνο συνάντησή του με τον μεγάλο μουφτή της Ιερουσαλήμ Αμίν Αλ Χουσεϊνι, ο οποίος αποτελούσε μία από τις μεγαλύτερες μορφές του Ισλάμ. Με το ξεκίνημα των εχθροπραξιών, ο Αλ Χουσεϊνι κήρυξε Ιερό Πόλεμο (τζιχάντ) εναντίον των αγγλοσιωνιστικών δυνάμεων και έτσι χιλιάδες Άραβες εθελοντές άρχισαν να εκφράζουν την επιθυμία τους να καταταγούν στον στρατό και να πολεμήσουν. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα δημιουργήθηκε η Αραβική Λεγεώνα, η οποία προσέφερε πολύτιμη βοήθεια στον Ρόμελ και στα Afrika Korps, ενώ συγκροτήθηκε στη Βοσνία σε μάχιμο σώμα η περίφημη 13η μουσουλμανική μεραρχία των Waffen SS «Handschar». Ο Χίτλερ, μάλιστα, επέτρεψε στους μουσουλμάνους εθνικοσοσιαλιστές να κρατήσουν τα ιερά τους σύμβολα και να προσεύχονται κανονικά ενώ με την σειρά τους χιλιάδες Άραβες από την Συρία, την Αίγυπτο, την Παλαιστίνη, το Μαρόκο, το Ιράκ ορκίζονταν πίστη στον Αγώνα του Φύρερ.

Αλλά, ακόμα και σήμερα, ο ηρωικός αυτός αγώνας των μουσουλμάνων συναγωνιστών συνεχίζεται αμείωτος. Επαναστατικά, αντισιωνιστικά κινήματα όπως η Χαμάς (Παλαιστίνη) και η Χεζμπολάχ (Λίβανος) μάχονται για την προάσπιση των εθνοφυλετικών και σοσιαλιστικών Ιδεών ενάντια στον Εβραίο αφέντη και τους υποτακτικούς του. Μάταια προσπαθούν οι διάφοροι μπολσεβίκοι και ανά τον κόσμο αντιναζί, οι οποίοι προπαγανδίζουν συνεχώς την πολτοποίηση των εθνικών και φυλετικών ιδιαιτεροτήτων, να καπηλευτούν τους αγώνες αυτούς και σύμβολα όπως η παλαιστινιακή μαντήλα. Από την άλλη, ακόμα πιό σιχαμεροί είναι αυτοί οι δεξιοί, ακροδεξιοί και «εθνικιστές» που όντας δεμένοι στο φιλοΝΑΤΟϊκό και αμερικανοδυτικό άρμα και επικαλούμενοι έναν στείρο ψευτο-δογματισμό μάχονται την ανατολή και τον αραβικό κόσμο αδιαφορώντας για την ύπαρξη αντισιωνιστικών, αντικαπιταλιστικών και εθνικιστικών Ιδεών.

Ο Εθνικοσοσιαλισμός επιδιώκει έναν κόσμο όπου τα Έθνη και οι Λαοί, ανεξαρτήτως αν αυτοί είναι Λευκοί, Μαύροι ή Κίτρινοι (αυτό θα πεί άλλωστε  Πίστη στην Φυλετική διαφορετικότητα) θα αναπτύσσονται αρμονικά και θα συνεργάζονται για την πάταξη του παγκόσμιου εβραϊκού κεφαλαίου και της ισοπέδωσης των Αξιών.

Ακολουθεί σπάνιο φωτογραφικό υλικό

Βερολίνο 1937: Αδόλφος Χίτλερ και Αμίν Αλ Χουσεϊνι

Το έμβλημα…

Μουσουλμανική μεραρχία Waffen SS «Handschar»

Σήμερα

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 67,065 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: