22
Δεκ.
08

Τρικυμία εν κρανίω ή σκοπιμότητα;

Ομολογούμε ότι παρασυρθήκαμε από τον τίτλο του και κάναμε το λάθος ν’ αναρτήσουμε (ευτυχώς μόνο για λίγες ημέρες) στους συνδέσμους μας το ιστολόγιο Stop Indymedia. Μετά από μία πρόχειρη ανάγνωση του περιεχομένου του καταλάβαμε ότι πίσω από το ιστολόγιο αυτό είτε βρίσκονται άτομα που έχουν μπερδέψει ιδεολογικά τα μπούτια τους (στην καλύτερη) είτε βλαμένοι ακροδεξιοί που εξυπηρετούν σκοπιμότητες (στην χειρότερη).

Υποτίθεται ότι πρόκειται για μιά ιστοσελίδα καταδίκης του γνωστού παγκόσμιου δικτύου των ανα τον πλανήτη «αντιεξουσιαστών» που, για να μην ξεχνιόμαστε, αποτελεί μία ευγενική χορηγεία του γνωστού Σιωνιστή George Soros. Αντ’ αυτού βλέπουμε φωτογραφίες -λίγο πολύ γνώριμες σε όλους μας- όπου τα γνωστά «παιδιά» των Εξαρχείων σπάνε, καίνε και λεηλατούν και ενώ θα περίμενε κανείς να καταδικάζεται η ακροαριστερή βία και τρομοκρατία, παρατηρούμε λεζάντες με φράσεις όπως «φασίστες», «νεοναζί»,  «ναζιστικές λογικές» οι οποίες στην κυριολεξία δίνουν και παίρνουν κάνοντας την φρασεολογία των σκουπιδιών του indymedia να ωχριά μπροστά τους.  

Μάλιστα, σ’ ένα πρόσφατο κείμενό τους είχαν το θράσος να δημοσιεύσουν μία φωτογραφία που δείχνει κάποιον αγωνιζόμενο Παλαιστίνιο με μία σφεντόνα στο χέρι, παραδίπλα φιγουράρει μία Σβάστικα και από κάτω αναγράφεται «athens.indymedia.org»!!! Τώρα, τί σχέση έχουν επαναστατικά, εθνικιστικά και αντισιωνιστικά κινήματα όπως η Χαμάς και η Χεζμπολάχ, τί σχέση έχουν τα αγωνιζόμενα παιδιά της Παλαιστίνης που με σφεντόνες (κυριολεκτικά) αντιμετωπίζουν τον πάνοπλο Ισραηλινό στρατό, αιώνια εθνοφυλετικά σύμβολα όπως ο Αγκυλωτός Σταυρός με τους κατσαπλιάδες των Εξαρχείων και τους αναρχικούς μόνο αυτοί ξέρουν. Προφανώς τόση σχέση όση έχουν οι συντελεστές του συγκεκριμένου ιστολογίου με τον Εθνικισμό. Εκτός των άλλων όμως, στο κείμενο που ακολουθεί γράφουν τα εξής εμετικά:

«Οι σημερινές «αντιεξουσιαστικές ομάδες» μπορούν να είναι περήφανες ότι οι Γκαίμπελς και Χίμλερ νιώθουν δικαιωμένοι βλέποντας σήμερα τις ιδέες τους να αναπαράγονται από αυτοαποκαλούμενους αριστερούς…»

Έχουν το θράσος να πιάνουν στο στόμα τους ανθρώπους όπως ο Γκαίμπελς και ο Χίμλερ που αγωνίστηκαν και θυσίασαν την ίδια τους την ζωή υπηρετώντας την Πατρίδα και τον Λαό τους και μάλιστα να εξισώνουν αυτές τις Ιδέες με τα μπάχαλα των αριστερών!

Ο στόχος των αντιφασιστών όλου του πολιτικού φάσματος είναι προφανής. Να πλήξουν με κάθε βρώμικο μέσο όποιες Ιδέες αμφισβητούν το σύστημά τους. Οι εθνοφυλετικές επαναστατικές ιδέες αποτελούν τον κοινό εχθρό των αριστερών και δεξιών antifa. Οι πρώτοι είναι γνωστοί και δηλωμένοι και αυτό ίσως να τους δίνει ένα ίχνος αξιοπρέπειας. Οι δεύτεροι είναι ύπουλοι και συμβιβασμένοι με ό,τι καταστρέφει την Πατρίδα γι’ αυτό και να ‘ναι σίγουροι ότι θα μας βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους…

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: