13
Δεκ.
08

Υποκριτές και ρουφιάνοι!

Διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο ότι χτες, 12 Δεκεμβρίου, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Super B στην Πάτρα (του μεγαλύτερου τοπικού σταθμού της περιοχής), περίπου 60 άτομα έκαναν εισβολή στο κτίριο και αφού δήλωσαν ότι ο σταθμός τελεί υπό κατάληψη, απαίτησαν να εμφανιστούν στον «αέρα» για να εκφράσουν τα δήθεν αιτήματά τους. Ο παρουσιαστής, όπως θα δείτε και στα κατατοπιστικότατα video, έκανε την πάπια και μετά από έναν μικρό πρόλογο παρέδωσε κανονικότατα το μικρόφωνο στα «επαναστατημένα παιδιἀ». Στην συνέχεια οι τρείς «αντιεξουσιαστές» έβγαλαν στην κυριολεξία τηλεοπτικά διαγγέλματα προς τον πατρινό λαό και… όλα καλά, όλα ωραία! Μάλιστα είδαμε πως τόσο ο ηλεκτρονικός τύπος όσο και η ίδια η τηλεόραση της Πάτρας προχωρώντας στο αναμενόμενο γλύψιμο προς τα «επαναστατημένα νιάτα» της άκρας αριστεράς έκαναν λόγο για «πρωτότυπη εισβολή»…

Μοιραία γίνονται συνειρμοί και συγκρίσεις. Βλέποντας αυτές τις εικόνες και τις αντιδράσεις των παραγόντων, μας ήρθαν στον νού τα γεγονότα του Ιουνίου του 2006. Τότε που 48 μέλη της Χρυσής Αυγής μπήκαν στις εγκαταστάσεις της ΕΤ3 στην Θεσσαλονίκη χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό επεισόδιο και χωρίς μάλιστα να διακόψουν την ροή του προγράμματος ζητώντας απλώς να ακουστεί η διαμαρτυρία τους για την ετσιθελική και αναίτια απαγόρευση από τις αστυνομικές δυνάμεις της ετήσιας εκδήλωσης Τιμής και Μνήμης για τον Μέγα Αλέξανδρο.

Φυσικά τα πράγματα είναι διαφορετικά όταν διαμαρτύρονται Εθνικιστές και όχι αριστεριστές. Οι αστυνομικές δυνάμεις αμέσως κινητοποιήθηκαν, συνέλαβαν και τα 48 μέλη της Χρυσής Αυγής (φωτό) και αφού τα έβαλαν σε κλούβες, τα οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, στην συνέχεια στο αυτόφωρο και φυσικά η συγκεκριμένη… αποτρόπαια πράξη των Εθνικιστών έγινε πρώτο θέμα στα κανάλια. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στην δίκη που ακολούθησε καταδικάστηκαν για διατάραξη ειρήνης και… φθορές!

Έτσι δουλεύει η δημοκρατία τους, πάντοτε με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτό το ξέρουμε και το έχουμε νιώσει στο πετσί μας πολλές φορές. ΑΛΛΑ μας την δίνει τρελά, τα παίρνουμε στο κρανίο όταν τα χαϊδεμένα παιδιά του συστήματος και του Κράτους που ακούν στο όνομα «αντιεξουσιαστές» και «αναρχικοί» βγαίνουν με θράσος και κράζουν τους «αλήτες ρουφιάνους δημοσιογράφους»!!!…

Εμείς ένα έχουμε να πούμε:

ΜΠΑΤΣΟΙ-TV-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ!

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: