09
Δεκ.
08

Τώρα κλαίει ο Νίτσε…

«Ο δημιουργός είναι πάντα καταστροφέας»

Όταν έγραφε αυτά τα λόγια ο μεγάλος Φρειδερίκος Νίτσε είναι βέβαιο ότι είχε πολλά πράγματα κατά νού, πάντως σίγουρα ΟΧΙ καταστάσεις παρόμοιες με αυτές που ζούμε τα τελευταία 24ωρα στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο μας ότι τα μεγάλα κεφάλια των αναρχικών και τ’ αφεντικά τους τρίβουν τα χέρια τους με την δολοφονία του 16χρονου παιδιού. Τα γεγονότα τρέχουν και μας επιβεβαιώνουν πλήρως. Ανεγκέφαλα παιδάκια, αναρχικοί και αντιεξουσιαστές νομίζουν ότι εκδικούνται τον θάνατο του νεαρού μαθητή, ή ακόμα περισσότερο ότι χτυπούν το Σύστημα (!!!) προβαίνοντας σε πρωτοφανείς λεηλασίες και τυφλά χτυπήματα που το μόνο που κάνουν είναι να δίνουν άλλοθι στο ίδιο το Σύστημα να επιβάλει ακόμα πιό σκληρά μέτρα καταστολής και ακόμα πιό επικίνδυνες αντιλαϊκές πολιτικές. Ξάφνου ο μέσος Έλληνας, αντί να οργίζεται για την κατάσταση αυτού του μπουρδέλου που ονομάζεται «ελληνικό κράτος του 2008», αντί ν’ αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν να μεριμνούν (τάχα) για την ασφάλειά του άνθρωποι ψυχάκηδες, ανεγκέφαλοι και λακέδες του καθεστώτος που για μαγκιά βγάζουν όπλα και πυροβολούν 16χρονα παιδάκια, φτάνουν στο σημείο να παρακαλούν η αστυνομία ν’ αποκαταστήσει την «ήρεμη τάξη» που υπήρχε στην χώρα μας πριν το Σάββατο. Αυτό ήταν λοιπόν το μεγάλο κατόρθωμα του συμπληρώματος της εξουσίας που ακούει στο όνομα «αντιεξουσιαστές»!

Οι πληγές για χιλιάδες συνανθρώπους μας είναι ανυπολόγιστες. Κανένας δεν νοιάστηκε γι’ αυτούς: ούτε το κράτος που άφησε επίτηδες να εξελιχθεί έτσι η κατάσταση, ούτε το παρακράτος των Εξαρχείων. Κάηκαν μικροεπιχειρήσεις, λεηλατήθηκαν μικρομάγαζα, καταστράφηκαν αυτοκίνητα απλών ανθρώπων, μπήκαν σε κίνδυνο ακόμα και οι ίδιες οι κατοικίες τους, χιλιάδες Έλληνες έμειναν άνεργοι. Και σαν κερασάκι στην τούρτα ήρθαν και οι μαγευτικές εικόνες κάποιων «οργισμένων νέων» να σουφρώνουν χρυσά ρολόγια και κοσμήματα μέσα από τα ήδη κατεστραμμένα καταστήματα. Βλέπετε ένα χρυσό rolex πάντα βοηθάει στην επιτυχία της… επανάστασης και αν μη τί άλλο τιμά την μνήμη ενός νεκρού παιδιού!…

Ας επανέλθουμε στον Νίτσε. Και ας διαβάσουμε μέσα από τις γραμμές το Νόημα και το Πνεύμα των λόγων του. «Ο δημιουργός είναι πάντα καταστροφέας». Σαφέστατα. Η πραγματική Επανάσταση πάντα εδράζεται στην βία. Αλλά η βία αυτή είναι απότοκο μιάς οργής συνειδητοποιημένης, αποκρυσταλλωμένης, Ποιητικής. Οι Επαναστάτες χρησιμοποιούν την φυσική δύναμη μόνο ως αποτέλεσμα της Πνευματικής Αναγέννησής τους. Για να προχωρήσουμε μπροστά, λοιπόν, είναι αναγκαίο να καταστραφεί εκ βάθρων το σημερινό άθλιο σύστημα. ΟΜΩΣ θα καταστραφεί από ανθρώπους που θα πράττουν σύμφωνα με το γενικό συμφέρον, θα ξέρουν τί ακριβώς θέλουν και ποιούς ακριβώς να χτυπήσουν, και όχι φυσικά από πρεζάκηδες και ανεγκέφαλους πλιατσικολόγους που ηδονίζονται στην θέα ενός καμμένου σκουπιδοντενεκέ και ενός κατεστραμμένου περιπτέρου.

Η καταστροφή και η δημιουργία θα έρθουν από τους Πνευματικά Άριστους.

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: