08
Δεκ.
08

Όπως έστρωσαν ας κοιμηθούν

Αφού πολλά και διάφορα ακούγονται από τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, εφημερίδες και ιστοσελίδες ας πούμε κι εμείς την γνώμη μας. Αυτά που ζήσαμε και ζούμε τις τελευταίες ημέρες είναι κάτι παραπάνω από αναμενόμενα για την σάπια κοινωνία που κάποιοι δημιούργησαν. Τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα και όποιος (κάνει πως) δεν τα βλέπει είναι ή βαλτός, ή ηλίθιος ή ζεί στην κοσμάρα του.

Δεδομένο πρώτο
Έχουμε έναν κωλόμπατσο (χαρακτηρισμός πολύ επιεικής για την συγκεκριμένη περίπτωση) που για να το παίξει νταής και μάγκας πυροβολεί εν ψυχρώ έναν 16χρονο μαθητή σκοτώνοντάς τον. Οι δικαιολογίες που ακούγονται (κυρίως) από γνωστούς δεξιούς και ακροδεξιούς κύκλους για να δικαιολογήσουν τον συγκεκριμένο μπάτσο υπάρχουν μόνο για την δική τους αυτοικανοποίηση. Σχόλια του τύπου «ήταν σε νόμιμη άμυνα, φοβήθηκε για την ζωή του, άνθρωπος είναι κι αυτός, καλά έκανε, ένας άπλυτος λιγότερος» όχι μόνο δεν πείθουν κανέναν σκεπτόμενο Έλληνα, όχι μόνο διαψεύδονται από τα γεγονότα, αλλά αποτελούν ξεκάθαρα μαλακίες που εκστομίζονται είτε από άσχετους, είτε από καθυστερημένους, είτε από κομπλεξικούς.

Δεδομένο δεύτερο
Είναι λυπηρό να χάνει με τέτοιο τρόπο την ζωή του ένα 16χρονο ελληνόπουλο. Σαφέστατα και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους φίλους του. Δεν μας νοιάζει αν ήταν αναρχικός ή τελείως άσχετος. Λυπούμαστε για τον άδικο χαμό του, όπως λυπούμαστε και για τις χαμένες ζωές νέων παιδιών στην άσφαλτο. Δυστυχώς ο νεαρός πλήρωσε με την ζωή του μία επιπολαιότητα. Γιατί είναι επιπολαιότητα (και σε καμία περίπτωση Επαναστατική πράξη) να βγαίνεις για τσάρκα Σάββατο βράδυ και ανάμεσα στις βόλτες, στις μπύρες και στις γκόμενες να βρίζεις και έναν «μπάτσο» και να πετάς και κανένα μπουκάλι σ’ ένα περιπολικό. Έτσι είναι η μόδα, έτσι δυστυχώς νιώθουν μάγκες τα περισσότερα ελληνόπουλα. Μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν. Αποτέλεσμα της σάπιας κοινωνίας και αυτά τα φαινόμενα.

Δεδομένο τρίτο
Με την μαλακία που έκανε ο συγκεκριμένος κωλόμπατσος έδωσε βούτυρο στο ψωμί στους γνωστούς… «επαναστατικούς» κύκλους να εκμεταλλευτούν την θλιβερή κατάσταση και να παίξουν για άλλη μιά φορά το βρώμικο παιχνίδι τους, χώρια που τους έκανε και «ήρωες» από το πουθενά. Αναρχικοί, αντιεξουσιαστές, αριστεριστές, «αγανακτισμένοι πολίτες» για άλλη μιά φορά βγάζουν το άχτι τους σε βιτρίνες απλών εμπορικών καταστημάτων, σε αυτοκίνητα απλών ανθρώπων (και ουχί μεγαλοκαπιταλιστών) μη διστάζοντας να κάνουν ακόμα και… πλιάτσικο! Φυσικά και δεν είμαστε βλαμένοι αστικοδεξιοί. Δεν επιδιώκουμε καμία «ησυχίαν, τάξιν, ασφάλειαν» στο σημερινό κράτος. Χεστήκαμε αν καίγεται κάποιο αστυνομικό τμήμα, δημόσια υπηρεσία, υπουργείο πολυεθνική ή τράπεζα. Από εκεί και πέρα, είναι γεγονός ότι την κατάσταση εκμεταλλεύτηκαν οι γνωστοί μπάχαλοι που ξεσπάνε όπου βρούνε και φυσικά τα μεγάλα κεφάλια των αναρχικών και τα αφεντικά τους τρίβουν τα βρωμόχερά τους.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα είναι συμπτώματα μίας εκφυλισμένης και άρρωστης κοινωνίας, ενός κράτους-μαριονέττας. Φυσικά και δεν μας προκαλούν έκπληξη. Όλα εδώ πληρώνονται, και όπως είναι αναμενόμενο όπως έστρωσαν τόσα χρόνια κάποιοι, ας κοιμηθούν.

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: