26
Νοέ.
08

Ρατσισμός-Φυλετισμός-Εθνικισμός

του Augusto

Γεγονός είναι ότι ζούμε σε μια εποχή πλήρους συγχύσεως. Η Νέα Τάξη προωθεί με κάθε μέσο την Φυλετική Εξαφάνιση των Ευρωπαϊκών λαών, των παραδόσεων, των ιδιαιτεροτήτων και ό,τι δύναται να αποτελέσει εμπόδιο στην καταναλωτική ισοπέδωση του αστικού καπιταλισμού και του πολιτικού φορέα του – φιλελευθερισμού/αστικής δημοκρατίας. Ασφαλώς μετά το 1945 και την νίκη των δημοκρατομπολσεβίκων, τα πράγματα γι αυτούς έγιναν πιο εύκολα. Είχαν ελεύθερο το πεδίο για να αλώσουν τις Ευρωπαϊκές πατρίδες και το Αίμα μας. Το «πνεύμα» της Νυρεμβέργης στέκει πάνω από τα κεφάλια μας εδώ και πάνω από 60 χρόνια…

Το ζητούμενο είναι ότι ενώ θα έπρεπε να υπάρξει ένας Εθνικισμός με βάση ξεκάθαρα Φυλετική, αφού στο τραγικό σημείο που φτάσαμε ύστερα από την καθολική επέλαση του Διεθνούς Σιωνισμού και την καθολική παρακμή των λευκών κοινωνιών, βλέπουμε να αναπτύσσεται ένας «εθνικισμός» απομονωτικός, κούφιος, διχαστικός, σωβινιστικός, αστικός σε όλες τις εκφάνσεις του, ξεπερασμένος, που διασπά αντί να ενώνει τους υπόδουλους Ευρωπαϊκούς λαούς. Αντί να ενωθούν ενάντια στον Εβραίο αφέντη και δυνάστη της ολόκληρης της  ανθρωπότητος, αντί να ελευθερωθούν από τους εβραιόδουλους πολιτικάντηδες και να επαναστατήσουν στα ανάλγητα οικονομικά δεσμά του καπιταλισμού που τους στραγγαλίζουν και τους οδηγούν στην οριστική τους ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, επιστρέφουν σε σωβινισμούς αστείους, δήθεν πατριωτικούς, που όμως εξυπηρετούν τα Αφεντικά και όχι τους Λαούς! Και όχι μόνο αυτό. Αλλά «χτυπούν» τα συμπτώματα (πχ. Μετανάστες) και όχι το Σύστημα που προωθεί το σατανικό αυτό σχέδιο της βιολογικής μας εξαφάνισης. Και μάλιστα γίνεται μια εντελώς κάφρικη συγχώνευση όλων των μεταναστών σε ένα τσουβάλι θεωρώντας … φυλετική απειλή τους άλλους Λευκούς, ενώ το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ πρόβλημα – ειδικά στην τραγική κατάσταση που βρίσκεται το σύνολο του Λευκού Κόσμου, και της πατρίδας μας φυσικά – είναι:

α) Η δική μας ανικανότητα να αυξανόμαστε και να διατηρηθούμε και
β) Οι μικτοί γάμοι με ΜΗ ΛΕΥΚΟΥΣ!

Εδώ ακούσαμε από μερικούς αυτοαποκαλούμενους «εθνικιστές» μέχρι και ότι η Λευκή Φυλή είναι… «μαλακίες»!!! Ασφαλώς, όταν ο γνωστός τηλεβιβλιοπώλης της Θεσσαλονίκης κάποτε (όταν δεν ασχολούνταν με στοές που μας τις κρύβουν) μιλούσε για… Έλληνες στη Χονολουλού ή για πολλές δεκάδες εκατομμύρια Ελλήνων που ζουν σε όλο τον Πλανήτη, για… Ελληνες το 100.000 π.Χ. και για όλα αυτά τα δήθεν «ελληνοκεντρικά» παράξενα που ξιπάζουν τους κουτούς για να τα ‘κονομάνε κάποιοι, όταν διαδίδουν ανάδελφες «θεωρίες» εθνοβλακείας. Αυτά τα φαιδρά όμως κατά ορισμένους δεν είναι… μαλακίες, αλλά  εθνική αυτογνωσία!! Τί να πεί κανείς;;! Είναι άξιοι της μοίρας τους!

Θα πώ κάποια πράγματα, αν και γνωρίζω ότι δεν έχει νόημα, αφού οι ΕΛ και οι θεωρίες τους, καθώς και η δημοκρατική τύφλωση άλλων, κάνουν θραύση στο «χώρο». Εν τούτοις θα συνεχίσω για πρώτη και τελευταία φορά. Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ας πάρουμε όμως πρώτα τη λέξη «Ρατσισμός».

«Ρατσισμός», είναι μια λέξη που πολλοί χρησιμοποιούν σήμερα για να καταδικάσουν κάθε αληθινή φωνή και δράση ενάντια στον φυλετικό αχταρμά της εποχής μας. Και είναι πολύ γελοίο που σήμερα η λέξη «ρατσιστής» θεωρείται κάτι… σαν προσβολή και δεν περνά μέρα που κάποιος να μην διατυπώνει στους εκφυλισμένους του Συστήματος ότι δεν είναι «ρατσιστής» και να προσπαθεί να εξηγήσει ότι οι πρόγονοί μας δεν πίστευαν στη Φυλή τους!!! Εδώ γελάει κι ο κάθε πικραμένος! Το σύνδρομο του «αντιρατσισμού» διακατέχει τους πάντες στο Λευκό κόσμο. Ακόμα και τους …πολιτικά ορθούς «πατριώτες» του Συστήματος. Πολλές εθνικιστικές κινήσεις Συναγωνιστών στην Ευρώπη είναι εκτός νόμου – ως «ρατσιστικές» και παράνομες, ενώ πίσω από άλλες πραγματικά παράνομες ενέργειες, ψάχνουν κάποιοι κομπλεξικοί να βρούν «ρατσιστικά» κίνητρα. Βέβαια μόνο εις βάρος των Λευκών! Διότι αν ξυλοκοπηθεί ένας λευκός π.χ. από μια συμμορία νέγρων «μεταναστών», εκεί δεν θα ψάξει να βρεί κανείς «ρατσιστικά» κίνητρα!!! Το αντίθετο θα συμβεί σίγουρα! Ο Λευκός ρατσισμός, συμβαίνει να είναι ο μόνος που καταγγέλλεται συστηματικά από τα εμετικά ΜΜΕ – και της Ελλάδος και της υπόλοιπης Ευρώπης – σε αντίθεση μ’ αυτόν που προέρχεται από την άλλη πλευρά. Εκείνος μάλιστα δικαιολογείται (στις απειροελάχιστες περιπτώσεις που δεν τον αποσιωπούν) από «βαθυστόχαστους ψυχολόγους» της κακιάς ώρας… Την ίδια όμως στιγμή που το Σύστημα προπαγανδίζει τις κίβδηλες «αξίες» του περί δήθεν «ισότητας», «ανοχής», πολυπολιτισμικότητας, δημοκρατίας κλπ, ξεχνά ότι έτσι προετοιμάζει το έδαφος για την αποσύνθεση των εθνών και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη Φυλετική Σύγκρουση.

Τί είναι όμως ρατσιστής, ή καλύτερα Φυλετιστής; Φυλετιστής, είναι αυτός που σέβεται τη Φυλή του, τιμά την καταγωγή του, επιθυμεί να είναι με το είδος του και να διατηρηθεί το είδος αυτό όπως το έπλασε η Φύση η ίδια. Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν και φυλετιστές που μισούν τα μέλη άλλων φυλών. Το μίσος αυτό όμως ΔΕΝ έχει καμία σχέση με τον φυλετισμό καθ’ εαυτό. Ένα άτομο μπορεί να αγαπάει και να φροντίζει τη Φυλή του, αυτό όμως σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δε σημαίνει ότι τρέφει οποιαδήποτε αρνητικά συναισθήματα για τις άλλες φυλές. Ένα άτομο που αγαπά την Οικογένειά του, μπορούμε να πούμε ότι μισεί τις άλλες Οικογένειες;

Αλλά εάν το μίσος δεν είναι μέρος του Φυλετισμού, υπάρχει προφανώς μια συναισθηματική απόσταση μεταξύ των συναισθημάτων που έχει ένα άτομο για τη Φυλή του και των συναισθημάτων που έχει για τις άλλες Φυλές. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να είναι θετικά, αδιάφορα ή και αρνητικά. Εάν μια Φυλετική Ομάδα, μια Φυλή ή ένα έθνος ζεί και υπάρχει στους αιώνες, αυτό συμβαίνει διότι τα μέλη του έχουν ένα ιδιαίτερο συναίσθημα μεταξύ τους , μια «αδελφική» αγάπη, που αποκλείει τους φυλετικά ξένους. Έτσι ερμηνεύεται κι ο ηρωισμός των μελών μιας ομάδας, που θυσιάζονται ή που αγωνίζονται για τη Συνέχεια του Αίματός τους! Στην πραγματικότητα η επιτυχία της επιβίωσης και της βιολογικής ύπαρξης μιας φυλετικής ομάδας, είναι ανάλογη προς την ένταση των θετικών συναισθημάτων που έχουν τα μέλη της προς την ομάδα αυτή και επίσης ανάλογη προς την ένταση των αρνητικών συναισθημάτων προς άλλες «ανταγωνιστικές» ή και εχθρικές φυλετικές ομάδες. Αυτός είναι ο νόμος της Ζωής και της Φύσεως.

Στον πόλεμο για παράδειγμα, ο εχθρός απεικονίζεται συχνά ως κτήνος, τέρας, ηθικά διεφθαρμένος, συχνά πάλι γελοιοποιείται, αλλά όταν ο πόλεμος τελειώνει, οι κανονικές ομαλές σχέσεις επανέρχονται και ο προηγούμενος εχθρός, γίνεται φίλος (κάτι που δεν έγινε φυσικά στον Β’ Π. Πόλεμο, αφού οι εβραίοι αφέντες και τα δουλικά υποκείμενα του Συστήματος εξακολουθούν έναν πόλεμο μαύρης Προπαγάνδας και αδιάκοπης αντιφυλετικής εκστρατείας ενάντια σε κάθε τι Εθνικό και Λευκό – Ευρωπαϊκό! Πολύ απλά γιατί σ’ εκείνον τον Πόλεμο έχασε η Λευκή Ευρώπη στο Σύνολό της και κερδισμένος βγήκε μόνον ο Εβραίος).

Συχνά όμως, είναι αλήθεια ότι βλέπουμε ηχηρές αντιδράσεις των εθνών, ενάντια στους αλλόφυλους μετανάστες – κάτι που δίνει στους εκφυλισμένους του Συστήματος παράταση ζωής. Άνθρωποι κυρίως από τα χαμηλά οικονομικά στρώματα, που βλέπουν οι δουλειές τους να χάνονται από τους παράνομους «μετανάστες», αρνούνται την «πολυπολιτισμική» κόλαση των Φιλελευθέρων δημοκρατών και δεν αντιδρούν πάντα με τη λογική. Σ’ αυτούς υπάρχουν πάντα και κάποιοι ηλίθιοι ή ακαλλιέργητοι που δίνουν τροφή στα ξεπουλημένα και διεφθαρμένα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για «επικίνδυνο ρατσισμό»… Και έτσι ξεκινούν νέες αντιφυλετικές και αντεθνικές εκστρατείες από το Σύστημα, που ως στόχο έχουν να καταπνίξουν κάθε γνήσια φωνή που θέλει να υπερασπίσει τη Φυλή. Και φυσικά, οι φιλελεύθεροι και μαρξιστές αλήτες του Συστήματος, που μιλούν μέσα από την παράνομη χλιδή τους για τον δήθεν «οίκτο» τους προς τους φτωχούς και αδικημένους (που αυτοί οι ίδιοι με την πολιτική τους δημιούργησαν), παίρνουν όλο και πιο ευνοϊκά μέτρα για τους παράνομους αλλόφυλους και αδιαφορούν ακόμη περισσότερο για την δική τους Φυλή. Έτσι λοιπόν, με τις σπασμωδικές ενέργειες κάποιων «υπερ – φυλετιστών», βλάπτουν στην πραγματικότητα τα φτωχά και αδικημένα τμήματα της εθνοφυλετικής ομάδος τους και αφήνουν τους πραγματικούς ενόχους (αυτούς του Συστήματος) απρόσβλητους…

Δεν υπάρχει όμως καμία αμφιβολία ότι η αποσύνθεση που φέρνουν οι αλλόφυλες μειονότητες είναι αυτή που προκαλεί και το μίσος. Οι πολυπολιτισμικές κοινωνίες που θέλουν να φτιάξουν κάποιοι ανώμαλοι στην Ευρώπη, είναι και οι αιτίες ενός «πολέμου» φυλών και εθνικών μειονοτήτων. Βέβαια, αυτός ο πόλεμος έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια και είναι ένας πόλεμος ενάντια στο Λευκό Άνθρωπο και στον Πολιτισμό της Φυλής μας. Οι λευκοί δυσφημούνται συνεχώς ως «κακοί ρατσιστές» – ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους. Κάποιοι ενεργούν για την εξάλειψη των Λευκών Εθνών στην Ευρώπη και επιθυμούν να γεμίσουμε «μετανάστες» απ’ τον τρίτο κόσμο….Ο ανθρωπισμός τους αρχίζει και τελειώνει στους αλλόφυλους… Για το ιδιο τους το Αίμα δεν έχουν μέρος στην μίζερη και κομπλεξική ψυχή τους… «Ενδιαφέρονται» για τα «παιδιά όλου του κόσμου» (μια πραγματικά επικερδής επιχείρηση στο Δυτικό Κόσμο), αλλά αδιαφορούν για τα παιδιά της Φυλής τους… Ας μη ξεχνάμε και τον οικονομικό παράγοντα. Πέρα από τα τεράστια ποσά που δαπανά από το υστέρημά μας η «Ευρωπαϊκή» (?!) Ένωση» για την χρηματοδότηση των εμετικών αντιρατσιστικών δραστηριοτήτων και οργανισμών (που καθημερινά ξεφυτρώνουν από το πουθενά), υπάρχουν και οι μεγαλοκαπιταλιστές που σήμερα κυβερνούν και που έχουν ανάγκη αυτό τον αντιρατσιστικό θίασο. Πολλοί κακόμοιροι μετανάστες και χαμηλές αμοιβές – ανεργία για τους Ευρωπαίους. Συγχρόνως οι ελεύθερες συναλλαγές και τα ανοικτά σύνορα στο εμπόριο οδηγούν τις εταιρίες σε ακόμη πιο μικρές αμοιβές, στο εξωτερικό. Και η ανεργία συνεχίζεται, αλλά κανείς από τα «αντιρατσιστικά» σκουπίδια δεν κάνει ούτε μια διαμαρτυρία. Φυσικά, οι δαπάνες για τα «αντιρατσιστικά» προγράμματα, θα μπορούσαν να βοηθήσουν τους απεγνωσμένους εργάτες της Ευρώπης, αλλά… ποιός ενδιαφέρεται γι’ αυτούς τους σιχαμερούς λευκούς ….Εδώ υπάρχει ο …Χασάν (τον θυμάστε;) ! Λες κι απ’ τον Χασάν εξαρτάται το μέλλον των Πατρίδων μας, της Φυλής μας και του Πλανήτη…

Αυτόν τον φυλετικό πόλεμο ενάντια στη Ράτσα μας, τον τροφοδοτεί και ο Εβραίος. «Όλοι οι Εβραίοι είναι καλοί από τη Φύση τους κι όλοι οι μη Εβραίοι κακοί από τη Φύση τους» – να η ουσία της θρησκευτικής φιλοσοφίας του Ιουδαϊσμού. Αν και οι Εβραίοι αποτελούν ένα μικρό ποσοστό του Ευρωπαϊκού πληθυσμού, είναι πάρα πολύ ισχυροί και πλούσιοι για να εξαγοράσουν τις πολιτικές μαριονέτες και τους αχυράνθρωπους πολιτικούς μας. Εκμεταλλευόμενοι και την μακρά παράδοση αντι-εβραϊσμού και διώξεων στην Ευρώπη (πολύ πιο πριν το Β’Π.Π), αναπαράγουν μια διεφθαρμένη αντεθνική νοοτροπία σε βάρους κάθε Ευρωπαϊκού Έθνους! Επιδιώκουν να διαλύσουν τις εθνικές κοινωνίες στις οποίες φιλοξενούνται, παρά το γεγονός ότι έχουν γίνει αποδεκτοί από καιρό σ’ όλη τη Δύση και παρά το γεγονός ότι και οι περισσότεροι από τους διώκτες τους, είναι πλέον νεκροί. Οι κομμουνιστές πάλι, που είναι οπαδοί ενός εκ φύσεως εβραϊκού φαινομένου, μιας παγκόσμιας συνωμοσίας, βρίσκονται στο ίδιο στρατόπεδο αντεθνισμού και διεθνισμού με τους αστούς δημοκράτες φιλελεύθερους. Ας μη ξεχνάμε εμείς οι Έλληνες, πως το «Ελληνικό» Κομμουνιστικό Κόμμα ιδρύθηκε από Εβραίους της Θεσσαλονίκης και στη Διεθνή είχε πάρει θέση υπέρ μιας Ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης! Θέση για την οποία αγωνίστηκε ανεπιτυχώς μέχρι το 1949. Να γιατί δεν είναι τυχαίο ότι ενώ η ΚΝΕ δεν έκανε κανέναν αγώνα για τους καταπιεζόμενους Έλληνες π.χ. της Βορείου Ηπείρου (του συντρόφου Χότζα), τώρα διοργανώνει φεστιβάλ για τα παιδιά της… Νικαράγουα!!

Σήμερα δυστυχώς , προκειμένου να επιβληθεί η Παγκόσμια Κυβέρνηση στις άβουλες, νωθρές και ευνουχισμένες μάζες της Λευκής Ανθρωπότητος, πρέπει κάθε φυλή, έθνος, γλώσσα, θρησκεία και πολιτική άποψη να μολυνθούν από ένα είδος πνευματικού και κοινωνικού AIDS. Με την επινόηση αυτής της λέξεως – «πολυπολιτισμικότητα» – αυτά τα υπεροπτικά διανοητικά σκουπίδια που μας κυβερνούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, θεωρούν ότι έχουν εφεύρει κάτι εκτός από την ίδια τη λέξη. Αλλά «πολυπολιτισμικότητα» δε θα πεί απολύτως τίποτα. Δεν υπάρχει και ποτέ δεν υπήρξε. Υπάρχει μόνο στις φλυαρίες των «πολιτικών» αχυράνθρωπων και στις «συνελεύσεις» των «αντιρατσιστικών» οργανώσεων του ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ. Υπάρχει Εθνικός Πολιτισμός ή άθροισμα εθνικών Πολιτισμών. Η Ιστορική Εμπειρία κάθε Έθνους δηλαδή. Ο ίδιος ο καθορισμός του Πολιτισμού, αποκλείει την αυταπάτη του «πολυπολιτισμού». Στην πράξη η «πολυπολιτισμικότητα» είναι μόνο ένας παροδικός όρος της κοινωνικής μας επιδείνωσης και έχει μία κατεύθυνση μόνο: τον μονοπωλιακό έλεγχο όλων των υλικών πόρων του κόσμου από τους λίγους ισχυρούς και φυσικά τον αντίστοιχο πολιτικό έλεγχο.

Και προτού επιτευχθεί ο στόχος αυτός, προτού δηλαδή επιτευχθεί το τελευταίο εκείνο στάδιο του ανθρώπινου εκφυλισμού, πρέπει να υπάρξει ένα μακρύ ταξίδι μέσω μιας «πολυπολιτισμικής» φρίκης. Λίγοι είναι πρόθυμοι να αντισταθούν – για την ώρα – σ’ αυτόν τον εφιάλτη. Η Παγκόσμια Πλουτοκρατία κάνει ό, τι είναι δυνατό για να καταστραφούν πιό γρήγορα οι Ευρωπαϊκές μας Πατρίδες – και αυτό θα γίνει αν πρώτα καταστραφούν τα έθνη και η Φυλή μας ! Ας ελπίσουμε ότι οι Ιστορικοί του μέλλοντος θα θεωρήσουν την εποχή μας ως μια περίοδο κρίσης και κύησης νέων πολιτισμών και πολιτικών ιδεωδών και όχι εποχή αγανακτισμένης ωθήσεως της Λευκής Ανθρωπότητος στο τέλμα ενός άκαρπου «πολυπολιτισμικού» πειράματος που μπορεί να οδηγήσει σε μια τέτοια καταστροφή, που μετά βίας μπορούμε να φανταστούμε.

Ποιοί τελικά είναι οι ρατσιστές ; Εκείνοι που καταστρέφουν τις Φυλές και τους Πολιτισμούς ή οι άνθρωποι που σέβονται τη μοναδική αυτή Δημιουργία της Φύσης και που αγωνίζονται για την προστασία και την ύπαρξη όλων των Φυλών μέσω του Φυλετικού διαχωρισμού?

Είναι απολύτως υγιές να θέλει κάποιος να μη χαθεί η γενιά του, το Αίμα του, η Φυλή του. Και ένα τόσο σοβαρό θέμα από το οποίο εξαρτάται η βιολογική «συνέχεια» ενός έθνους, δεν μπορεί να αφεθεί στον όποιο «πατριωτισμό» των μελών ενός έθνους, αλλά είναι κάτι ζωτικό για το οποίο ένα σοβαρό και αληθινά ανεξάρτητο κράτος που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να πάρει το ζήτημα στα χέρια του. Οι άνθρωποι, πρίν πεθάνουν, συνήθως αφήνουν τα υπάρχοντά και τα υλικά τους αγαθά στα δικά τους παιδιά και στους πιο κοντινούς συγγενείς. Υπάρχει κάποιος που θα τους κατηγορήσει γιατί δεν τα αφήνουν στα ξένα παιδιά; Και αν θέλουν να κληρονομήσουν τα παιδιά τους τα υλικά αγαθά, γιατί να μη θέλουν να κληρονομήσουν κάτι πιο σημαντικό – τα Φυλετικά τους χαρακτηριστικά; Και όπως είναι φυσικό, στην καθημερινή ζωή, συνεργαζόμαστε πιο πολύ με τις κοινότητες των ανθρώπων που είναι πιο κοντά σε μας γενετικά, παρά με άλλες. Αυτό το νόημα έχει και η δημιουργία της Ευρωπαϊκής Λευκής Ιδέας και Ένωσης και όχι κάποιας τυχαίας ένωσης (όχι φυσικά αυτής της σημερινής ψευδοένωσης που στην ουσία της είναι σφόδρα αντι – ευρωπαϊκή και αυτοκαταστροφική).

Δεν θα μπω σε καθαρά επιστημονικές ερμηνείες, θα πω απλώς ότι δεν αντιπαθούμε τις άλλες φυλές, αλλά δικαίωμά μας και απόλυτη υποχρέωσή μας είναι να αγαπάμε τη δική μας φυλή, όπως ακριβώς η ίδια η Φύση ορίζει. Τα φυλετικά αισθήματα είναι υγιή, αλλά πρέπει να υπάρχουν και οι μηχανισμοί εκείνοι που θα ελέγχουν και θα διασφαλίζουν αυτά τα αισθήματα. Ως τώρα, χρησιμοποιήθηκε ένας άριστος μηχανισμός: το εθνικό κράτος. Τα κράτη μέχρι πριν λίγο καιρό ήταν πολύ ομοιογενή. Η κατάσταση όμως κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών, έχει μετασχηματιστεί μέσω των τεράστιων όγκων αλλοφύλων που κατακλύζουν την Ευρώπη. Η φυλετική αλλοίωση έχει αρχίσει… Και αυτό φαίνεται κι απ’ τα αηδιαστικά εκείνα μικτά ζευγάρια ΛΕΥΚΩΝ – ΜΗ ΛΕΥΚΩΝ , που είναι πάρα πολλά, ιδίως στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη. Και οι ξεπουλημένοι προδότες που κυβερνούν τις πατρίδες μας, αντί να πάρουν μέτρα σ’ αυτό το χάος που οι ίδιοι δημιουργούν με τις πολιτικές τους, καταστρέφουν και κάθε πιθανή άμυνα, κάθε εστία αντιστάσεως στον πολυφυλετικό αχταρμά. Αλλά καταστρέφοντας έναν μηχανισμό με την ηλιθιότητά τους, αρνούνται να αναγνωρίσουν τα προβλήματα που αυτός ο μηχανισμός έλυσε. Βέβαια καμιά κυβέρνηση δεν έχει τη δύναμη να βγει και να πει : «Θέλουμε να αλλάξουμε τη φυλετική σύνθεση του πληθυσμού μας». Αλλά με τους νόμους και την προδοτική πολιτική τους, καταφέρνουν να ξεριζώσουν κάθε ίχνος εθνοφυλετικής υπερηφάνειας και αυτοσεβασμού, σ’ αυτά ακόμη τα ίδια μας τα παιδιά!!! Η αντιρατσιστική προπαγάνδα είναι απόλυτο καθεστώς στα Ευρωπαϊκά σχολεία που πρέπει (θέλουν δε θέλουν) να γίνουν οπωσδήποτε… πολυπολιτισμικά!

Βέβαια κάποιοι που τους αρέσει να απεραντολογούν και να αντιδρούν σε κάθε τι το εθνικό, αποδεικνύοντας έτσι το πόσο κομπλεξικά σκέφτονται, θα πουν : «Μα δεν θα ήταν ωραίο οι άνθρωποι να θεωρούσαν την ανθρωπότητα ως μία φυλή και να ζούσαν μαζί δίχως εθνικές διακρίσεις, δίχως έθνη και πατρίδες κλπ κλπ….». Ίσως! Αλλά είναι το ίδιο σαν να ρωτάω κι εγ : «Δεν θα ήταν καλύτερα αν το νερό έρεε το ίδιο προς τα πάνω, όπως ρέει και προς τα κάτω» ; Ενδεχομένως. Αλλά δεν υπάρχει μεγάλο περιθώριο συζήτησης επ’ αυτού. Δεν πρόκειται να συμβεί. Πρέπει να διατηρείται το Είδος. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη Φυλή μας όπως θέλουμε να είμαστε εμείς κύριοι στη γη των Προγόνων μας. Για τα ίδια μας τα παιδιά.

Γι’ αυτό όμως και οι Προδότες της Φυλής μας κάνουν ό,τι μπορούν για να μας κάνουν μιγάδες! Έναν άθλιο καφέ χυλό χωρίς ταυτότητα και συνείδηση που μόνο θα καταναλώνει ύλη για να πλουτίζουν οι κεφαλαιοκράτες αστοί. Και δεν χρησιμοποιούν μόνο τους αντιρατσιστές – αλλά και τους δήθεν «εθνικιστές» που ζουν στη κοσμάρα τους, δεν αντιλαμβάνονται τα μηνύματα των καιρών, οραματίζονται αυτοκρατορίες και διάσπαση κατ’ ουσίαν της Φυλής μας, κάνοντας ασφαλώς τα Αφεντικά να τρίβουν τα βρωμόχερά τους!

Βλέπουμε λοιπόν την επίσημη «αντιρατσιστική» υστερία που έχει γίνει πλέον η «θρησκεία» της εκφυλισμένης Λευκής Ανθρωπότητος και εξουσιάζει τη δημόσια ζωή. Στην Ευρώπη, ο «αντιρατσισμός» – δηλαδή η εξόντωση κάθε εθνοφυλετικής αντιστάσεως – επιβάλλεται με νόμους, με απαγορεύσεις, με μονομερείς διακρίσεις, με διώξεις και φυλακίσεις… Στη Γαλλία π.χ. είναι «απαγορευτικό» σχεδόν να δηλώσεις οπαδός του LE PEN, ενώ την ίδια στιγμή μπορεί ανέτως να είσαι υπέρ μιας αναρχοαριστερής τρομοκρατικής ομάδας δράσης! Στη Βρετανία η τηλεόραση είναι τόσο πολυφυλετική όσο και στην Αμερική… Στη Γερμανία, το πρόβλημα των Τούρκων που απασχολεί το Γερμανικό λαό είναι παραπάνω από σοβαρό, αλλά οι προδοτικές του αστικές κυβερνήσεις αποδεικνύουν ότι είναι τυφλά όργανα του Διεθνούς Σιωνισμού. Στην Ελλάδα τα πράγματα είναι πιο γνωστά. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε κράτος μιγάδων, γυφτοποιείται πολιτιστικώς και φυλετικώς. Βέβαια, οι μαριονέτες που μας μιλούν για «πολυπολιτισμικότητα» , γνωρίζουν ότι με το να γίνουμε πολυφυλετικοί, δηλ. α-φυλετικοί, αποδυναμώνουμε το Έθνος μας και υπογράφουμε τη σίγουρη και δια παντός εξαφάνιση μας. Και είναι πραγματικά περίεργο πώς αυτοί που λένε ότι ενδιαφέρονται για τη διάσωση των φυλών της Νέας Γουινέας πχ, να θέλουν να εξαφανίσουν τη δική τους Φυλή!

Όταν ακούμε τη λέξεις «ρατσισμός», «ρατσιστής» κλπ, τις θεωρούμε ως ύβρεις, ενώ ο δέκτης της «ύβρεως» σπεύδει να αποκυρήξει μετά βδελυγμίας τον χαρακτηρισμό, πιστεύοντας ότι προσβάλλεται βαθύτατα. Είναι η απόλυτη κατηγορία! Μαζί μ’ αυτή του… «φασίστα»! Χαρακτηρισμοί όπως κίναιδος, ανήθικος, κλέφτης, νταβατζής, προδότης, εγκληματίας, δολοφόνος, ωχριούν μπροστά στον χαρακτηρισμό του «ρατσιστή»! Πιο καλά να είσαι gay (ο λαός τους λέει κάπως διαφορετικά…), αρνητής στράτευσης, ανυπότακτος, έμπορος ναρκωτικών, κλέφτης, προδότης, καταχραστής (χαρακτηριστικά δηλ. των πολιτικών μας), παρά ρατσιστής!

 

Φυσικά όπως είπαμε και προηγουμένως είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα η εκμετάλλευση των άλλων φυλών! Το να αγαπάς και να προστατεύεις την Οικογένειά σου, δε σημαίνει ότι μισείς κι εκμεταλλεύεσαι τις άλλες οικογένειες. Φυσικά, οι κακόμοιροι λαθρομετανάστες είναι και οι ίδιοι θύματα των Μεγαλοκαπιταλιστών και του Συστήματος (πολιτικοί, μεγαλοεργολάβοι, επιχειρηματίες κλπ), που τους εκμεταλλεύονται, όχι φυσικά για να επιβεβαιώσουν την Φυλετική τους ανωτερότητα, αλλά για να γεμίσουν οι τσέπες τους.

Ο Φυλετισμός, δεν επιζητά την εξαφάνιση των Φυλών, αλλά θέλει μέτρα προστασίας για την ύπαρξη των Φυλών. Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ. Ο εργολάβος για παράδειγμα, που έχει στη δούλεψή του Πακιστανούς, δεν το κάμει από φυλετική συνείδηση και καρφί δεν του καίγεται για τη φυλετική καθαρότητα του έθνους του. Ψηφίζει (και ενισχύει…) τα αστικά κόμματα που θα του επιτρέψουν να «τα ‘κονομάει».

Διότι αν δούμε από ποιούς συκοφαντείται ο Φυλετισμός, θα καταλάβουμε τα όσα λέω. Αριστεροί, αριστεριστές, «εκσυγχρονιστές», φιλελεύθεροι, δεξιοί, κομμουνιστές, αναρχικοί, σοσιαλιστές, αστοί «εθνικοπατριώτες» – όλοι μαζί! Το κοινό όλων αυτών είναι ο «αντιρατσισμός»! Τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν οι μεγαλοκαπιταλιστές της εμετικής BENETTON με τους αναρχοαριστερούς και τους διάφορους «ιούς» που έχουν βαλθεί να μας κάνουν όλους διεθνιστές και αντιρατσιστές;; Τα ίδια συμφέροντα φυσικά – και τις ίδιες πηγές πλούτου. Την ίδια στιγμή που αναρχοαριστερές ομάδες διοργανώνουν αντιρατσιστικά φεστιβάλ με κρατικές χρηματοδοτήσεις, οι μεγάλες επιχειρήσεις διατυμπανίζουν από τα ΜΜΕ την «πολυπολιτισμικότητα» και τον «αντιρατσισμό». Δεν καταλαβαίνουν οι αντιρατσιστές ότι υποστηρίζοντας την είσοδο κι άλλων λαθρομεταναστών, ουσιαστικά τους οδηγούν στην εκμετάλλευση;;

Στην εποχή μας, η Λευκή Φυλή κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε. Είμαστε «πληθυσμιακή μειονότητα» στον Πλανήτη και η δυσαναλογία αυτή συνεχώς διογκώνεται. Όλες οι μελέτες δείχνουν ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Μαύροι της Αμερικής θα ξεπεράσουν αριθμητικά -ξέχωρα από τις άλλες φυλές- τους Λευκούς, ενώ στην Ευρώπη αυξάνονται δραματικά τα ποσοστά των μη Λευκών. Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη στατιστική μελέτη, σύμφωνα με την οποία μέσα σε πέντε γενιές, οι λευκοί θα αποτελούν μόλις το 0,9% του παγκόσμιου πληθυσμού βαδίζοντας έτσι κατευθείαν προς τον αφανισμό. Οι μικτοί γάμοι μεταξύ Λευκών – μή Λευκών, αυξάνονται ανησυχητικά, αφού η αντιρατσιστική προπαγάνδα μας έχει κάνει πλέον «πλύση εγκεφάλου». Στα ελληνικά σχολεία, ο αριθμός των μη λευκών μαθητών έχει φτάσει σε ανησυχητικά επίπεδα! Για ποιά Ελλάδα και για ποιά Ευρώπη μιλάμε… Συνεπώς, το μήνυμα του Φυλετισμού παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ και μοιάζει πλέον ως επιτακτική ανάγκη. Ο Φυλετισμός είναι πραγματικά ανθρωποκεντρικός, διότι αποτελεί Φυσικό Νόμο και όχι θεωρητικό δημιούργημα.

Η αντιφυλετική προπαγάνδα γίνεται στα μικρά παιδιά κυρίως, με σατανικούς και ύπουλους τρόπους από τους παρακμιακούς «δασκάλους» (όπως αυτούς της…. «ηρωικής γενιάς» της πατρίδας μας) και από κάποιες δήθεν «παιδικές» πολυφυλετικές εκπομπές… Επιχειρούν να αποπλανήσουν τις αθώες και ευάλωτες παιδικές συνειδήσεις με την πλύση εγκεφάλου από την τηλε-σαβούρα και την «εκπαίδευση»… Έτσι, βλέπουμε καθημερινά να γίνεται παραχάραξη της Ελληνικής Ιστορίας, πλήρης εκπόρνευση κάθε παραδοσιακής αξίας, χλευασμός των παραδοσιακών προτύπων της Ανδρείας, της Τιμής και της Ευγένειας. Όλα αυτά αποτελούν στάδια μιας προσχεδιασμένης στρατηγικής που μεθοδεύεται συστηματικά, οργανωμένα και με κάθε μέσο. Βέβαια αυτοί οι δόλιοι και νοσηροί εγκέφαλοι, γνωρίζουν ότι αν αυτή η διαδικασία διαστροφής των ενστίκτων ξεκινήσει από τις τρυφερές ηλικίες, σφραγίζεται η υπόλοιπη ζωή και τα καταστροφικά αποτελέσματα θα είναι πιο βαθειά και άρα μόνιμα και μη αναστρέψιμα! Έτσι, τα μαλθακά και αποχαυνωμένα παιδιά λαμβάνοντας καθημερινές ισχυρότατες δόσεις παραισθησιογόνων και άφθονου διεθνιστικού δηλητηρίου, θα απαρτίζουν τα στίφη των άνευρων υπηκόων της άθλιας αυτής «παγκοσμιοποιημένης» χαβούζας! Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε ήδη να εμφανίζονται και να γιγαντώνονται στις «δυτικές κοινωνίες».

Η αισχρή όμως κοινοβουλευτική χούντα, αντί να θέσει ως βασικούς στόχους τη δημογραφική ανάκαμψή μας, ανοίγει κι άλλο τις πόρτες σε κάθε λογής αλλόφυλους… Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατηγορεί και κάθε Έλληνα που τολμά να σηκώσει το ανάστημά του στη σαπίλα των εκφυλισμένων «αρχόντων» μας. Ας το συνειδητοποιήσουν κάποιοι ότι επείγει, όσο ποτέ άλλοτε η αφύπνιση όλων των ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ μπροστά στο ορατό φάσμα του Φυλετικού μας αφανισμού!

Από την άλλη έχουμε τις… φιλότιμες προσπάθειες εικόνας και ήχου! Στην υπηρεσία της Παγκοσμιοποίησης και του πολυφυλετικού αχταρμά! Η άθλια προπαγάνδα τους, περνά κυρίως μέσα από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, με τις εβραϊκές χολιγουντιανές παραγωγές που έχουν αναλάβει να εθίσουν την Λευκή Ευρώπη στην άρρωστη εικόνα των αφυλετικών κοινωνιών μιγάδων!! Επίσης, πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων, εκφυλισμένη «διανόηση», σάπιοι «καλλιτέχνες» της showbiz και διάφοροι εκκλησιαστικοί παράγοντες (φερέφωνα του «οικουμενισμού»), ασκούν ακατάπαυστα και με πρωτοφανή φανατισμό την υπόσκαψη της Φυλετικής μας υποστάσεως.

Αυτό ξεκινά από τη βρεφική ηλικία ακόμη – όπως τόνισα – με σκοπό να εθίσει τα παιδιά στο πολυφυλετικό κοινωνικό τοπίο, με πολυφυλετικά παιχνίδια (μαύρες κούκλες, νέγρους ή μιγάδες «ήρωες» παιχνιδιών κλπ). Επίσης, με …πολυφυλετικά παιδικά προγράμματα κτλ Αξίζει επίσης να σημειωθεί η τοποθέτηση – αρκετές φορές – κεντρικών παρουσιαστών παιδικών προγραμμάτων, νέγρων που… μιλάν άπταιστα τις γλώσσες των χωρών όπου εμφανίζονται, για παράδειγμα στην Ελλάδα…Έχουμε δεί ΚΑΙ τέτοιες περιπτώσεις!!! Είναι προφανές ότι στην παιδική ψυχή, που δεν είναι ακόμα ώριμη για αφηρημένους συλλογισμούς, η εικόνα ενός νέγρου ανάμεσα σε Έλληνες – και μάλιστα στο ρόλο του «δασκάλου» – οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι κι αυτός Έλληνας(!) και ότι ίσως μάλιστα στο μαύρο του χρώμα να οφείλεται ο κεντρικός του ρόλος. Ένας τέτοιος εθισμός σ’ αυτή την τρυφερή ηλικία, έχει ως στόχο να υποσκάψει τις πιο μύχιες φυλετικές ρίζες του παιδιού, τα εδραζόμενα στο φυλετικό του ασυνείδητο, ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΑ! Φυσικά, υπάρχουν και τα πολυφυλετικά παιδικά βιβλία, ταινίες, παιδικές εγκυκλοπαίδειες κλπ Υπάρχει όμως και συνέχεια… Πολυφυλετικές διαφημίσεις, που τις υφιστάμεθα όλοι μας διαρκώς θέλουμε δε θέλουμε, σαν αυτές τις αηδιαστικές γιγαντοαφίσες της Benetton που υπάρχουν παντού! Ανάλογες φυσικά προβάλλονται και στις τηλεοράσεις για να συμπληρώσουν τον εκμαυλισμό και τη διαστροφή.

Και φτάνουμε στη μεγάλη βιομηχανία του θεάματος, στο Hollywood, όπου προωθούνται τα πλέον διεστραμμένα σύμβολα, οι πιό οξύμορες καταστάσεις και τα πιό ψευδή αντιφυσικά «πρότυπα»! Σκεφτείτε ενδεικτικά σε πόσες υπερπαραγωγές και πολυδιαφημισμένες ταινίες, οι πρωταγωνιστές πλαισιώνονται από μαύρους ή μιγάδες και μάλιστα με τους τελευταίους να υποδύονται σχεδόν πάντα ήρωες με επαγγέλματα που σχετίζονται με αυξημένο κύρος ή παραπέμπουν – συνειρμικά έστω – στην εξουσία. Σχεδόν πάντα στις ταινίες του Hollywood, ο μιγάς ή ο μαύρος, είναι ο «αδέκαστος δικαστής» , ο «κοινωνικά ευαίσθητος εισαγγελέας», ο «δαιμόνιος αστυνομικός επιθεωρητής», ο «ιδιοφυής επιστήμονας», ο «αλτρουϊστής ιατρός», ο «βαθυστόχαστος ψυχολόγος», παρ’ ότι στην πραγματικότητα ακόμα και σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, νέγροι ή μιγάδες ΔΕΝ αντιπροσωπεύουν ούτε το 1/1000 των αντιπροσώπων αντιστοίχων ειδικοτήτων. Αντιθέτως, οι λευκοί – και ιδίως λευκοί με ευγενή χαρακτηριστικά – τοποθετούνται να υποδύονται ρόλους κακών, εγκληματιών, διεφθαρμένων, βιαστών, δολίων, ανόητων κλπ. Η επιδίωξη είναι προφανής!! Οι Νέγροι να εμφανιστούν όχι όπως είναι στην πραγματικότητα (έχουν μακράν τα μεγαλύτερα ποσοστά σε εγκληματικότητα, εξάρτηση και εμπορία ναρκωτικών , ληστείες, δολοφονίες, βιασμούς, ενασχόληση με επαγγέλματα χαμηλού κοινωνικού κύρους κλπ), αλλά έτσι ώστε να φαντάζουν νοήμονες, σπουδαίοι και χαρισματικοί. Ακριβώς με αντίθετο τρόπο εμφανίζονται οι λευκοί, έτσι ώστε να ταπεινώνεται η φυλετική αυτοεκτίμηση των λευκών θεατών, σε επίπεδο υποσεινειδήτου. Φυσικά οι «πολυφυλετικές φιέστες» συνεχίζονται, όπως με τον γνωστό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όπου πολλές Ευρωπαϊκές χώρες εκπροσωπούνται με συγκροτήματα μιγάδων, νέγρων κλπ. Το ίδιο ισχύει και για τους διάφορους διαγωνισμούς «ομορφιάς» κ.α.

Είναι εξωφρενικός ο αυτοκαταστροφικός «ψευτοανθρωπισμός» και η βλακώδης μυωπία των Ευρωπαϊκών Εθνών. Και το τραγικό είναι ότι αυτός ο ψευτοανθρωπισμός (υπό δολία Ιουδαϊκή υποκίνηση), έχει γίνει σημαία για τους αφελείς Ευρωπαίους. Είναι ζήτημα χρόνου, η οριστική εξαφάνιση της Λευκής Ευρώπης, αν οι τωρινοί ρυθμοί της ισοπέδωσης και του εκφυλισμού συνεχιστούν. Αυτό μοιραία θα σημάνει και το τέλος του Πολιτισμού αλλά και της ελπίδος αναγεννήσεως ενός νέου, μιας και τα αποτελέσματα της επιμειξίας και του εκφυλισμού είναι πάντα οριστικά και μη αναστρέψιμα!

Έτσι, η μόνη ελπίδα – τελευταία ίσως – είναι η δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Μετώπου στην ολέθρια Παγκοσμιοποίηση. Μια σύνδεση της ΚΟΙΝΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ μας, με το απόσταγμα του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού, όπως αυτός εκφράστηκε και αποκρυσταλλώθηκε στις φάσεις της εξάρσεώς του (Ελληνορωμαϊκός Πολιτισμός – Αναγέννηση – Ευρωπαϊκός Ρομαντισμός). Πάνω στη βάση λοιπόν, της κοινής ευρωπαϊκής καταγωγής και της κοινής πολιτιστικής κληρονομιάς μπορεί να δημιουργηθεί ένα μέτωπο αντίστασης και δράσης ενάντια στην Νέα Παγκόσμια Τάξη. Έτσι μόνο μπορεί να οικοδομηθεί μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ που θα έχει ένα κοινό πεπρωμένο και οι λαοί της θα δυναμώνουν και θα αλληλοσυμπληρώνονται από τους πολιτιστικούς δεσμούς ανάμεσα στα έθνη μας.

Έχουμε ιστορικό χρέος να υπερασπίσουμε τη Φυλή μας από τον επερχόμενο όλεθρο επειδή το οφείλουμε στους ανδρείους προγόνους μας, που το έπραξαν αμέτρητες φορές στο παρελθόν. Επειδή το οφείλουμε ακόμη περισσότερο στους απογόνους μας. Επειδή προπάντων μας το επιβάλλει η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ!

Τώρα και λίγο στα δικά μας. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομερείς αναλύσεις φυλών, φυλετικών τύπων και σε θεωρίες που θα χαθούμε και δεν έχει νόημα σε ένα τέτοιο κείμενο, όταν μάλιστα μας διαφεύγουν άλλα πιο βασικά. Θα πω όμως ότι όσο αστεία είναι τα «νορδικά» κινήματα κάποιων γραφικών στην Ευρώπη, άλλο τόσο είναι τα δήθεν «ελληνοκεντρικά» ιδεολογήματα των αναδελφιστών ντόπιων! Οι δικοί μας αστοπατριώτες διακατέχονται από μια εντελώς αντι-άρια και αντι –ευρωπαϊκή απομονωτική ιδεοληψία! Πολλές φορές φυσικά, αρκεί να τους παρατηρήσει κανείς για να καταλάβει ότι οι θέσεις τους αυτές εκπορεύονται κι από τα… φυλετικά τους αρχέτυπα. Πολλοί απ’ αυτούς που διατρανώνουν με φανατισμό την δήθεν ελληνικότητα, μαρτυρούν ίσως … και μη λευκούς προγόνους!! Τέτοια είναι η μορφή τους, όμοια με την Ψυχή τους! Και η όποια «αντιναζιστική» τους αντίδραση είναι γέννημα της αυτής φυλετικής τους ψυχής. Στους νορδιστές επίσης φαίνεται η έλλειψη ισορροπίας που τους κάνει εχθρικούς προς αυτό ακριβώς που πρέπει να υπερασπίσουν!

Προσωπικά, πιστεύω στην Ευρωπαϊκή Άρια Ομοφυλία και ασφαλώς τα διάφορα παραληρήματα των τηλεδιαφωτιστών του «χώρου» μόνο ως κωμικά θα τα έβλεπα, αν δεν είχαν τόση επίδραση ειδικά στους Συναγωνιστές (για τους μαζανθρώπους πολίτες δεν το συζητάμε – αυτοί είναι τα καλύτερα θύματα). Φυσικά κανείς δεν είπε ότι πρέπει να καταργηθούν οι υποφυλές που αποτελούν τη Λευκή Φυλή μας, αλλά δεν μπορεί να στρεφόμαστε εναντίον των Λευκών Αδελφών μας με τέτοιο κουφιοκέφαλο μένος, όταν η Φυλή στο Σύνολό της απειλείται με αφανισμό!! Ούτε είναι σοβαρή η θέση που θέλει ένα κομμάτιασμα της Ευρώπης ΞΑΝΑ σε μικρούς και μικρόψυχους σωβινισμούς, που εξυπηρετούν ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!! Τόσο ο στείρος εθνικισμός (που ξεπεράστηκε ιστορικά) ο οποίος παραγνωρίζει τα κοινά φυλετικά χαρακτηριστικά και στρέφει λευκό εναντίον λευκού, όσο και ο στείρος φυλετισμός που θέλει θυσιάσει κάθε εθνολογικό στοιχείο που κάνει τους λαούς της Ευρώπης ξεχωριστούς και όμορφους, είναι επικίνδυνοι. Παραταύτα στην φάση αυτή, στην Καθολική Παρακμή που ζούμε (και την οποία θα αναγνωρίζουν όσοι έχουν διαβάσει την «Παρακμή της Δύσης» του μεγάλου Σπέγκλερ ή την «Κρίση του Σύγχρονου Κόσμου» του Ρενέ Γκενόν, εκτός από το να χάνουν τον καιρό τους με τις διάφορες «ελληνοκεντρικές» μπούρδες των διαφόρων ψευτο – «ερευνητών»), σ’ αυτή τη Σκοτεινή Εποχή, η Φυλή μας ως Σύνολο έχει την ίδια και ίσως μεγαλύτερη αξία! Σήμερα, το πρώτο και το κύριο κριτήριο είναι η Φυλή, αλλά δεν είναι και το μόνο! ΣΗΜΕΡΑ, δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες. Όποιος βάζει το όποιο έθνος του πάνω από τη Λευκή Φυλή βοηθά τον Εβραίο! Σήμερα, όποιος διχάζει την Ευρώπη με πεθαμένα ιδεολογήματα διάσπασης και απομόνωσης, βοηθά τη Νέα Ιουδαϊκή Τάξη! Γιατί σήμερα, όλες οι Ευρωπαϊκές Πατρίδες είναι δεμένες στις αλυσίδες του Διεθνούς Εβραϊσμού της Νέας Τάξης. Και ασφαλώς όταν ο Εβραίος θέλει μας… επιτρέπει να φαγωθούμε μεταξύ μας (σύγχρονος εθνικισμός) και μετά αφού θα έχουμε τραυματιστεί ανεπανόρθωτα, να μας φορέσει κι άλλες αλυσίδες για να μη μπορέσουμε να ελευθερωθούμε πραγματικά ΠΟΤΕ!! Ενώ, αν όλα τα Ευρωπαϊκά έθνη συνειδητοποιούσαν ότι ο ΕΧΘΡΟΣ δεν είναι το άλλο Ευρωπαϊκό Έθνος, αλλά ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΦΕΝΤΗΣ, τότε όλοι θα τον κατασπαράζαμε ενωμένοι (Waffen SS!) Και μετά κάνε ό,τι θες, αλλά για σένα, για να διεκδικήσεις μια θέση στην ΦΥΣΙΚΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ όπως έκαναν οι Πρόγονοί μας, όπως έκαναν όλα τα Αρια Φύλα στην διαδρομή της Ιστορίας τους. Σήμερα όμως ο κάθε σωβινισμός από όποια Ευρωπαϊκή Πατρίδα κι αν προέρχεται, είναι αδιέξοδος και επιζήμιος!!

Ακούω συνεχώς για γυφτομογγόλους Ρουμάνους, Ρώσους, Βούλγαρους κλπ… Μα είμαστε σοβαροί;;; Δηλαδή, τόσο υπερ-φυλετιστές γίναν κάποιοι;; Σε λίγο θα πάρουν και τα υποδεκάμετρα και θα μετρούν τις μύτες μας!! Αλλά ξέχασα… κάτι τέτοιους, μάλλον δεν τους παίρνει και εκφράζουν ευσεβείς πόθους! Δυστυχώς! Και αναπαράγουν έναν μικροαστικό συντηρητικό «εθνικισμό» του Συστήματος, που όμως – δυστυχώς γι αυτούς – πέθανε τότε, τον Β’ΠΠ, όταν τον ξεπέρασαν οι Νέοι της Ευρώπης που συνειδητοποίησαν ότι εκείνος ο Αγώνας ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός πόλεμος! Και εκατοντάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι Συναγωνιστές πολέμησαν για ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΥ! Και σήμερα πάλι κάποιοι μας ξαναγυρίζουν στις μιζέριες τις οποίες τότε τις πληρώσαμε με ΤΗΝ ήττα της Φυλής μας! Δεν είναι δυνατόν να το επιτρέψουμε να ξαναγίνει! Αν φυσικά το άλλοθι του σωβινισμού μας, είναι η… αταξία που προκαλούν ΚΑΙ οι λευκοί ξένοι, τότε πάρε τα μέτρα σου και μη στηρίζεις ανεδαφικές αρλούμπες ελλαδέμπορων τσαρλατάνων! Αλλά στην τελική, τι μας νοιάζει η αστική διεφθαρμένη «νομιμότητα» του παρακμιακού Συστήματος; Εμείς να γίνουμε δυνατοί! Κι όταν λέω εμείς, ΕΝΝΟΩ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ κι όχι οι «κάφροι» δήθεν «ελληναράδες» που ουσιαστικα εχθρεύονται όχι μόνο τη Φυλετική τους Ουσία (όταν δεν την αγνωούν), αλλά και την αισθητική τους και την πολιτισμική τους παράδοση – μια βόλτα ένα Σαββατόβραδο στη νυχτερινή Αθήνα αρκεί να σας πείσει! Εκεί όπου μεσανατολικές και γυφτίζουσες τάσεις και κουκουλώνουν τον εαυτό τους με τον μανδύα μιας ταλαιπωρημένης «ελληνικότητος»!!! Οι ίδιοι οι «ελληνιστές» κι «ελληνολάτρες» και «αρχαιολάτρες» κλπ κλπ, είναι οι ίδιοι οι οφιόψυχοι τσιφτετελάδες που διαβρώνουν την πραγματική Ελληνικότητα με τις ανούσιες και γελοίες φλυαρίες τους που τολμούν να τις ονομάζουν… «ελληνικό τρόπο ζωής»!!! Φυσικά μαζί τους ακολουθούν και τα συναφή ραγιαδοκόμματα, που προάγουν αυτή την σύγχυση και την ηλιθιότητα.

Αυτή η Σύγχυση, πρέπει να διαλυθεί – και αυτό μπορεί να γίνει μόνο από μια αληθινή επίγνωση κι από το Φώς μιας αναγεννωμένης Ευρωπαϊκής και Εθνικής ταυτοχρόνως Συνειδήσεως….

Το ξαναλέω – εκτός από τους «τσαρλατάνους» του «χώρου», διαβάστε και κάτι πιό σοβαρό! Να, Δραγούμη ας πούμε!!! Να δείτε τι λέει για τους… Αλβανούς!! Ή Κόλλια!! Και ας αφήσουμε τις παρλαπίπες των φυλετικών νόθων λαών των Βαλκανίων! Επιτέλους, αυτή η αντιεπιστημονική τάση, που βρίσκει έδαφος στους ξιπασμένους, δεν μπορεί παρά να αποτελεί το άλλοθι για τον εγωισμό μας, την σε βάθος χρόνου καταστροφή κάθε σοβαρής προοπτικής για τη Σωτηρία της Φυλής μας! Και εν τέλει, όλοι αυτοί οι σούπερ φυλετιστές, οι σούπερ εθνικιστές που «τρώνε λαρύγγια» από τα τηλεοπτικά παράθυρα ή από τους καναπέδες τους ή – το χειρότερο – που ξεσπούν σε ανυποψίαστους ξένους στο δρόμο, ας παρατηρήσουν μερικούς Ρουμάνους ή Ρώσους π.χ. (κι όχι Τσετσένους και λοιπούς που μας φορτώσανε) και μετά ας δούνε και μερικούς … «συνέλληνες» (ακόμα και του στενού τους περιβάλλοντος ίσως) και μετά ας απαντήσουν: Ποιοί μοιάζουν περισσότερο με γύφτους; Ας είμαστε σοβαροί!

Το πρόβλημα της χώρας μας ΔΕΝ είναι οι άλλοι λευκοί μετανάστες, αλλά τα σκουπίδια και τσιράκια των Εβραίων που κυβερνούν σ’ όλη την Ευρώπη και που επέτρεψαν τη λαθρομετανάστευση στις Πατρίδες μας! Και να το καταλάβουμε μια για πάντα!! Η Πατρίδα μας ΔΕΝ θα σωθεί ξέχωρα από την υπόλοιπη Ευρώπη! Ας μη τσιμπάμε στις παγίδες του Εβραίου!! Οι διεκδικήσεις και ό,τι άλλο, είναι πολυτέλειες που θα τις απολαύσουμε ΜΟΝΟΝ όταν ελευθερωθούμε από τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΥΝΑΣΤΗ! Συναγωνιστές, δεν έχουμε περιθώρια για την πολυτέλεια μιας εγωιστικής μικρόψυχης μιζέριας ενός στενοκέφαλου εγωιστικού αστικού σωβινισμού και μάλιστα όπως τον παρουσιάζουν οι διάφοροι τσαρλατάνοι εμποράκοι των ελπίδων μας. Είναι ανάγκη να βρούμε το ΕΝΩΤΙΚΟ σημείο αναφοράς, όπως λέει και ο Έβολα, που θα είναι ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ, για να χτίσουμε την Νέα Ευρώπη και να διαμορφώσουμε έναν Ευρωπαϊκό Εθνικισμό! Πολύ σοφά ο Έβολα τόνιζε (σαν να ήξερε το χάλι που θα ερχόταν) ότι πρέπει να προσέχουμε, διότι υπάρχουν οι κερδοσκόποι ψευδοπατριώτες, υπάρχει – έλεγε – μια ολόκληρη ιστορία της «Πατρίδος» – μασονικής προελεύσεως. Απ’ αυτήν την μασονικής προελεύσεως «πατρίδα», ξεσηκώνεται ένας σωβινισμός κακόβουλος, δογματικός, ζηλωτικός – μή άριος, αντιεπιστημονικός και αντιευρωπαϊκός, με τον οποίο ΔΕΝ θέλουμε να έχουμε καμία σχέση. Ε, αυτόν συναγωνιστές τον χαρίζουμε στους δήθεν «ελληνοκεντρικούς» οπαδούς της δημοκρατικής χαβούζας – όλων των ειδών και εκδοχών!

Για να τελειώνουμε. Ή πιστεύουμε στην Ευρωπαϊκή Ενότητα και στο Μέλλον της Φυλής και του Εθνους ή είμαστε εθελότυφλοι και παραμένουμε προσκολλημένοι στα δεδομένα του 19ου αιώνος, στις δυναστικές μοναρχίες και στις μιζέριες της ακροδεξιάς.

Κάποιοι πριν καιρό περιγελάσανε τα περί… λευκής φυλής! Περαστικά τους! Ας νομίζουν ό,τι θέλουν. Έχουν κάθε δικαίωμα στις αυταπάτες τους είναι και δημοκρατικό άλλωστε, δηλαδή ταιριάζει και στις πολιτικές τους προτιμήσεις. Πάντως όποιος είναι Έλληνας, αισθάνεται και Λευκός και Έλληνας, καθώς οι δύο έννοιες, παραδοσιακά, είναι αλληλένδετες και άρρηκτα συνδεδεμένες! Εκτός εάν αναφερόμαστε σε κάποιους κατοίκους «συνέλληνες» αυτής της χώρας γενικότερα, οι οποίοι Φυλετικά, Ψυχικά, Πολιτισμικά και Εθνικά, δεν είναι Έλληνες, ούτε Λευκοί! Η αμφιβολία και η διαφωνία περί λευκής Φυλής, όταν εκφράζεται από Έλληνες, εκφράζεται μόνο από όσους αισθάνονται την ανάγκη να αμφισβητήσουν την ίδια τους τη Φύση!! Εκτός κι αν ο Φυλετικός τους τύπος, δικαιολογεί απολύτως την συμπεριφορά τους, καθώς και την ουσία των αποριών τους!

Βέβαια θα εξακολουθήσει να υπάρχει αυτός ο θίασος που τον αποτελούν άτομα που αυτοαποκαλούνται με θράσος «ερευνητές – συγγραφείς», οι οποίοι προκειμένου να εξυπηρετήσουν σκοτεινά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από πολλούς εξ αυτών, αλλά και για να ικανοποιήσουν την μωροφιλοδοξία που τους χαρακτηρίζει (γεμίζοντας ταυτοχρόνως τα θυλάκιά τους), φροντίζουν με απόκρυψη ή διαστρέβλωση ή βεβιασμένη ερμηνεία των πηγών, να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις σ΄ ένα κοινό εξ ορισμού μη-ειδικό σ’ αυτόν τον τομέα. Είναι όλοι εκείνοι που κάνουν λόγο για Έλληνες στο Διάστημα, υπερόπλα των Αρχαίων, Έλληνες στην Χονολουλού, Ούφο, «Ε», Έλληνες το 200.000 πΧ – αυτό που έχουν ονομάσει…. «μη Συμβατική Ιστορία»… Και την ίδια στιγμή που οι νεοέλληνες διαβάζουν τα διάφορα κιτς περιοδικά των «ελληνοκεντρικών» με τους Απόλλωνες και τα Διαστήματα, αγνοούν Τιτάνες του Πνεύματος και της Επιστήμης – έστω και ξένους (αυτούς τους «βάρβαρους») και βαυκαλιζόμενοι για τα «κατορθώματα» των αρχαίων προγόνων μας (αλλά προσοχή να μή μας πουν ρατσιστές και φασίστες…!), λησμονούν τη σημερινή κακομοιριά, τη γυφτο-γραικυλία (όπως κατάντησαν την Πατρίδα μας) των τσιφτετελλήνων, των ευνουχισμένων ανδρών, της σάπιας νομενκλατούρας, τα εκλογικά μασκαρέματα, τους νεγρορυθμούς των διασκεδάσεων των συνελλήνων μας!

Φυσικά τους διαφεύγει ότι το Ελληνικό Γένος είναι ούτως ή άλλως Μεγάλο και Αξεπέραστο και δεν χρειάζεται να πέφτουμε θύματα σε αλλοπρόσαλλες θεωρίες που κατά βάθος αναιρούν αυτή την ίδια την Ουσία της Ελληνικότητας. ΑΛΛΑ, η ύπαρξη ελλαδέμπορων είναι το αιτιατό, το αίτιο είναι η ύπαρξη κοροΐδων! Δε συνεχίζω πάνω σ’ αυτό, γιατί και η αναφορά μου σε τέτοια φαινόμενα με κάνει και αηδιάζω.

Ερώτηση: Είναι τυχαίο που ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, εμφανίζεται ένας αντι – ευρωπαϊκός και αντι – φυλετικός σωβινισμός; Ένας αστικός διασπαστικός «πατριωτισμός», αντί ένας Εθνικισμός με Ευρωπαϊκή προοπτική που θα θέλει και θα αγωνίζεται για τη Λευτεριά μας από τους Εβραίους Αφέντες; Όχι ασφαλώς!

Άρα, ΣΗΜΕΡΑ, επιτρέπεται να πιστεύουμε στα σοβαρά ότι ένας τέτοιος σωβινιστικός Εθνικισμός θα σώσει την Ευρώπη, όταν ουσιαστικώς υποσκάπτει την Ευρώπη και τη ΦΥΛΗ μας; Είναι δυνατόν ΣΗΜΕΡΑ, τη στιγμή που όλη η Λευκή Φυλή βρίσκεται στο στόχαστρο των Σιωνιστών και της Νέας Τάξης, εμείς να ασχολούμαστε με το πώς θα μεγαλώσουμε τα σύνορα ενός ΑΣΤΙΚΟΥ ανθελληνικού κράτους – μαριονέτα στο οποίο ζούμε; Είναι δυνατόν ΣΗΜΕΡΑ να μη βλέπουμε ποιός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ;; ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ, ΣΗΜΕΡΑ, είναι δυνατόν να θεωρούμε τον οποιοδήποτε συνέλληνα μαζάνθρωπο σημαντικότερο από τον Ιταλό, Ουκρανό, Σουηδό, Γάλλο, Ρώσο, Ρουμάνο, Αυστριακό, Σέρβο, Δανό κλπ συνειδητοποιημένο εθνικοεπαναστάτη, εθνοφυλετιστή και αντισυστημιστή Σύντροφό μας; Ας καταλάβουμε επιτέλους πως την ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ, ΣΗΜΕΡΑ, είμαστε περισσότερο κάστα! Μια αδελφότητα! Και το Σύστημα θέλει να μας εξαφανίσει! Αν δεν το συνειδητοποιήσουμε, είμαστε χαμένοι από χέρι, όσες κραυγές κι αν βγάλουμε για… εθνικές διεκδικήσεις! Ας μην γινόμαστε θύματα όλων αυτών που ψάχνουν να ξεγελάσουν τους ημιμαθείς κακομοίρηδες…

Έτσι λοιπόν αντιμετωπίζοντας, τώρα, έναν εχθρό σε παγκόσμιο επίπεδο που προσπαθεί με κάθε μέσον να επιτύχει τον βιολογικό αφανισμό της Λευκής Φυλής και της Ευρώπης, είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τους εαυτούς μας, όχι πλέον σαν στενό «εθνικό» κίνημα αλλά σαν Κίνημα όλων των Λευκών Ανθρώπων για την επιβίωσή τους. Χωρίς να αναιρούμε τον εθνικιστικό χαρακτήρα μας, οφείλουμε να απορρίψουμε την σωβινιστική μορφή συναισθηματικών περισσότερο ιδεών, που διαχωρίζει, απομονώνει και διασπά την ενότητα του αγώνα μας και του κοινού αντισιωνιστικού μετώπου!

Τελειώνω λέγοντας ότι για να αλλάξει η Πατρίδα μας πρέπει να αλλάξει ΟΛΟΣ ο Κόσμος! Και για να αλλάξει ο Κόσμος, ΠΡΕΠΕΙ να καταστραφεί στην ολότητά του το Σύστημα! Από τα θεμέλια! Και για να καταστραφεί χρειάζονται δυνάμεις Παγκοσμίως. Μη φοβάστε την Ιερή αυτή Καταστροφή! «Ο δημιουργός είναι πάντα καταστροφέας» – Νίτσε!

Και μια συμβουλή που την έμαθα από τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τον «χώρο». Για κάθε φαινόμενο, για κάθε ενέργεια, ΠΑΝΤΑ να αναρωτιέστε: ΠΟΙΟΣ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ!

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Στατιστικά

  • 67,065 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: