19
Νοέ.
08

Νικώντας την μετριότητα

Σκοπός μας είναι ν’ αφυπνίσουμε κοιμισμένες συνειδήσεις. Ξεκινώντας από την ραχοκοκαλιά του Έθνους, την εργατική τάξη, και φτάνοντας μέχρι τους διανοούμενους. Θα τους ξεδιπλώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, θα τους παραδειγματίσουμε με τον τρόπο ζωής μας μα πάνω απ’ όλα θα τους πούμε την αλήθεια. Την αλήθεια για τα μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, για την φτώχεια, την ανεργία, τους πολιτικάντηδες, τους κεφαλαιοκράτες, τα πραγματικά αφεντικά που κάνουν κουμάντο, γι’ αυτούς που ζούν από την καταστροφή του Έθνους και του Λαού μας. Με λόγο κοφτερό σαν ξυράφι και αποφεύγοντας τους καθωσπρεπισμούς που μπορεί να είναι πρόσκαιρα ωραίοι στ’ αυτιά της μάζας, όμως δεν προσφέρουν τίποτα στον αγώνα μας.

Για να το πετύχουμε αυτό, για να χτίσουμε το ιδεολογικό και πολιτικό ρεύμα που θα παρασύρει σαν ορμητικός χείμαρρος στο πέρασμά του ολόκληρη την κοινωνία πρέπει να έχουμε τους καλύτερους ανάμεσά μας, ν’ απομονώσουμε την μετριότητα και να εξοβελίσουμε αυτούς που σαμποτάρουν την προσπάθεια. Δεν χρειαζόμαστε τους πολιτικώς ορθούς αριστερούς, κεντρώους, δεξιούς και ακροδεξιούς (τάχα ριζοσπάστες πατριώτες). Αυτούς που ηδονίζονται έχοντας διαδικτυακά avatars για την Αγιά Σοφιά και την κόκκινη μηλιά, αυτούς που μιλούν για τους «γυφτοσκοπιανούς που έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες» την ώρα που οι ίδιοι ξημεροβραδιάζονται στα μπουζουκτσίδικα και κάνουν παρέα με «Έλληνες» εβραίους και νέγρους (!!!) γιατί φυσικά δεν είναι «ρατσιστές»!…
Όπως το ίδιο δεν χρειαζόμαστε και κάποιους «δικούς μας», τάχα «Εθνικοσοσιαλιστές» που εξαντλούν την ενεργητικότητά τους κυνηγώντας ανάμεσα στους φραπέδες κανέναν νέγρο ή γύφτο νομίζοντας ότι έτσι έλυσαν το φυλετικό πρόβλημα της Ελλάδας.

Πρέπει να μας γίνει συνείδηση ότι δεν πρόκειται να βγούμε προς τα έξω αν πρώτα δεν έχουμε χτίσει το μέσα μας. Μονάχα όταν κατανοήσουμε τί είμαστε και τί θέλουμε, τότε συσπειρωμένοι σαν ατσάλινη Φάλαγγα, Εμείς οι λίγοι στην αρχή θα γίνουμε χιλιάδες στην πορεία και θα νικήσουμε.

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: