10
Νοέ.
08

Ενάντια στην καπιταλιστική δημοκρατία

«Αυτή λοιπόν η Δημοκρατία – ή Democracy – είναι το παιδί του Καπιταλισμού. Είναι όργανο με το οποίο ο Καπιταλισμός κυριαρχεί πάνω στην λαϊκή μάζα. Είναι όργανο με το οποίο κατορθώνει ο Καπιταλισμός να παριστάνει τη θέλησή του ως λαϊκή βούληση.»

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

Τα παραπάνω λόγια του Ιωάννη Μεταξά συμπυκνώνουν το νόημα του γιατί είμαστε αυθεντικά, γνήσια και αμετανόητα αντιδημοκράτες. Η Εθνικοκοινωνιστική Κοσμοθεωρία όντας Επαναστατική και ταγμένη στην υπηρεσία του Έθνους και του Λαού δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να έχει σχέση με την (πλουτο)δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό, τα δύο σύγχρονα μορφώματα-κατασκευάσματα του παγκόσμιου κεφαλαιοκρατικού κατεστημένου.

Μία ματιά στον τρόπο λειτουργίας του σημερινού «καθαγιασμένου» πολιτεύματος που λέγεται δημοκρατία, αποτυπώνει την πραγματικότητα και την αιτία του γιατί δεν πρόκειται ποτέ να βρεί προκοπή ο Λαός όσο συντηρείται αυτό το άθλιο σύστημα. Άλλωστε, στις μέρες μας, λέξεις όπως «ελευθερία, ανεκτικότητα, δικαιώματα, λαική κυριαρχία, ανάπτυξη προσωπικότητας» έχουν χάσει την πραγματική τους έννοια και γίνονται συνώνυμα του εκφυλισμού και της αρρώστειας που κατατρώει τις σάρκες των Εθνών και των Λαών παγκοσμίως.

Η Democracy λοιπόν βασίζεται στις εκλογικές διαδικασίες στις οποίες συμμετέχουν κομματικοί μηχανισμοί. Οι μηχανισμοί αυτοί, προκειμένου να έχουν ελπίδες εκλογής, πρέπει απαραιτήτως να γίνουν γνωστοί στην λαική μάζα. Κάτι τέτοιο είναι δυνατόν μόνο όταν εξασφαλιστούν μέσα προβολής, δηλαδή πρόσβαση στα Μ.Μ.Ε. Όπως είναι εύλογο χρειάζονται κεφάλαια που θα χρημοτοδοτήσουν αυτές τις προσπάθειες προβολής. Με λίγα λόγια χρειάζεται χρήμα, πολύ χρήμα…

Και το ερώτημα είναι: Πού θα βρεθεί αυτό το χρήμα;

Μα η απάντηση είναι απλή: στους τραπεζίτες, τους μεγαλοεργολάβους, σε όλα τα καπιταλιστικά αφεντικά. Με λίγα λόγια, τα κόμματα και οι υποψήφιοι τα οποία υποτίθεται ότι έχουν ως αποστολή τους να εξυπηρετούν τα λαικά συμφέροντα θα χρηματοδοτηθούν από αυτούς που πίνουν καθημερινά το αίμα του Λαού!

Εάν τελικά (ελέω χρήματος) ένα κόμμα καταφέρει να καταλάβει (δημοκρατικά πάντα) την εξουσία, το πρώτο και κύριο μέλημά του είναι να διατηρηθεί σε αυτή. Προκειμένου να καταφέρει κάτι τέτοιο χρειάζεται την υποστήριξη όσων το βοήθησαν να εκλεγεί, δηλαδή τους χρηματοδότες. Έτσι, θα τους προσφέρει ανταλλάγματα για την βοήθειά τους. Ανταλλάγματα σε μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβους, μεγαλοαφεντικά. Όταν δίνεται χείρα βοηθείας στους κεφαλαιοκράτες αυτούς δεν είναι δυνατόν ταυτόχρονα να εξυπηρετείται και το λαικό συμφέρον. Είναι δύο στόχοι, εξ αρχής αντιφατικοί μεταξύ τους.

Έτσι λοιπόν, ο «κυρίαρχος λαός» ζεί μέσα στην ψευδαίσθηση ότι κυβερνά ο ίδιος μέσω της ψήφου του, ενώ το πραγματικό αφεντικό είναι το χρήμα που πηγαινοέρχεται ανάμεσα σε πολιτικά και κομματικά γραφεία. Οι εμπνευστές του (ομολογουμένως σατανικά έξυπνου) σημερινού πλουτοδημοκρατικού συστήματος έχουν βρεί έναν τρόπο ώστε και να εξυπηρετούν τα δικά τους μόνο συμφέροντα και να κρατούν δέσμιο τον λαό στην δημοκρατική του ψευδαίσθηση. Έτσι εξηγείται λοιπόν, γιατί στις μέρες μας θεωρείται προτιμώτερο να καταστραφεί ένα Έθνος και να πεινάσει ένας Λαός από το ν’ ανατραπεί το «ιερό» δημοκρατικό πολίτευμα!

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: