09
Νοέ.
08

Ο δικός μας δρόμος…

Αναδημοσίευση από Skinhead Front

Πόσες στιγμές τυχαίνει να σηκώσουμε το βλέμμα μας και να θαυμάσουμε τον πανέμορφο αυτό κόσμο της εκμετάλλευσης, της αδικίας, της ισοπέδωσης, του ατομισμού… Πόσες φορές η βρωμιά αυτής της κοινωνίας μας κυκλώνει και δε μας αφήνει να ανασάνουμε… Κάθε μέρα, κατακλυζόμαστε από αυτές τις στιγμές… Αυτές που μας οδηγούν να χτίζουμε το δικό μας μικρόκοσμο μέσα στο κόσμο που κληρονομήσαμε. Αυτός ο μικρόκοσμος βαφτίζεται από πολλούς περιθώριο. Για εμάς αυτός ο μικρόκοσμος ονομάζεται Ζωή. Εκεί Ζούμε γιατί εκεί, ανάμεσα στα λιγοστά μέλη της δικής μας αγέλης, ανάμεσα στην αγωνία, τις πληγές, τις δυσκολίες και τον μόχθο μάθαμε να δημιουργούμε, να παλεύουμε, να αγαπάμε και να ονειρευόμαστε. Εκεί οι νόμοι δεν επιβάλλονται από κανένα κράτος και κανένα δικαστή. Νόμος είναι οι κώδικες τιμής που διαμορφώνει η συνείδηση μας. Η ορθότητα και ο καθωσπρεπισμός αυτής της κοινωνίας σταματούν στα τείχη της αξιοπρέπειας μας. Δεν έχουμε ανάγκη ούτε από τον άρτο ούτε από τα θεάματα που μας προσφέρουν ώστε να στήνουν στις πλάτες μας τις σκακιέρες τους. Δε θα γίνουμε θέαμα ούτε πιόνι κανενός συστήματος. Το ποιος είναι εγκληματίας, αλήτης ή ήρωας θα το κρίνουν οι δικοί μας κώδικες και κανένας άλλος.

Βήμα-βήμα χαράζουμε το δικό μας μονοπάτι αδιαφορώντας για όσους δεν ακολουθούν και συνθλίβοντας όσους τολμήσουν να στηθούν εμπόδιο. Στο δικό μας μικρόκοσμο, στις δικιές μας καρδιές γεννιέται κάθε μέρα ένα συναίσθημα το οποίο μας κρατάει δυνατούς απέναντι στα δεσμά αυτής της κοινωνίας. Η Οργή. Αγνή και λαμπερή σαν το ατσάλι κόβει τις θηλιές που τόσο έντεχνα περνάνε γύρω από τους λαιμούς μας. Είναι αυτή που προστατεύει τη δική μας Ζωή και αυτή που Απειλή. Δεν μας φτάνει απλά να διαμορφώνουμε το δικό μας μικρόκοσμο αλλά μέσα μας υπάρχει και η φλόγα της δημιουργίας. Είτε πάνω στις στάχτες τους είτε ανάμεσα στα πεδία που κατακτάμε ορθώνουμε ακόμα τις δικές μας σημαίες. Δημιουργούμε και καταστρέφουμε. Αυτό δε μας το συγχωρούν ποτέ. Όμως και εμείς δεν θα τους λυπηθούμε ποτέ. Γιατί υπάρχει ακόμα μία Πατρίδα ελεύθερη και μία περήφανη Φυλή. Αυτή του δικού μας «περιθωριακού κόσμου…»

Advertisements


Επικοινωνία

Εθνικές Εκλογές 2009

Για εναλλακτική ενημέρωση


Διαδικτυακή τηλεόραση XAtv


Διαδικτυακό ραδιόφωνο RBN Hellas

Δημοψήφισμα

Κυκλοφορούν


Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (α.φ. 675)


Ειδική προσφορά Περιοδικού ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ


Περιοδικό ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (α.τ. 33)


Περιοδικό Οικολογία & Δράση (α.τ. 3)

Ιδεολογία

ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ
"Εἷς ἐμοὶ μύριοι, ἐὰν ἄριστος ἠὶ" (Για μένα Ένας αξίζει όσο δέκα χιλιάδες, αν είναι Άριστος)

SAVITRI DEVI

GUSTAVE LE BON
"Η δύναμη των μαζών είναι τεράστια από το νεκρό βάρος που εκπροσωπούν και όχι από την ικανότητά τους, εφ' όσον δεν μπορούν να σκεφτούν λογικά και είναι συνεπώς έτοιμες να χαλιναγωγηθούν από κάθε απατεώνα του πνεύματος"

EZRA POUND
"Αν δεν κάνεις θυσίες για τις Ιδέες σου, ή εσύ δεν αξίζεις ή οι Ιδέες σου"

FRIEDRICH NIETZSCHE

JULIUS EVOLA
"Το αίμα των ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και την προσευχή των πιστών"

JOSE ANTONIO PRIMO DE RIVERA

ΠΛΑΤΩΝ

J.W. GOETHE
"Αν θέλεις στο άπειρο να βρείς τον εαυτό σου, πρέπει πρώτα να αναλύσεις και έπειτα να συνθέσεις"

IMMANUEL KANT
"Οφείλεις να ενεργείς με τρόπο τέτοιο που τα αξιώματα της βουλήσεώς σου ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ισχύσουν και σαν γενικός ηθικός κανόνας"

LEON DEGRELLE

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
"Τα αξιώματα πρέπει να απονέμωνται συμφώνως προς την αρετή του καθενός, διότι απαραίτητος όρος της αριστοκρατίας είναι η αρετή"

HORST WESSEL
"Die Fahne hoch (Ψηλά τη Σημαία)!"

ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
"Όταν ένας του Γένους δε θέλει να χαθεί το Γένος, πώς μπορεί το Γένος να χαθεί;"

ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
"Φυλάτε τη Γη σας και την Τιμή της μόνο με Σπαθί. Πάψετε σαπιοδάσκαλοι και σαπιορήτορες- ΑΝΑΦΟΡΑΤΖΗΔΕΣ- να εξευτελίζετε τη Φυλή. Πάψετε παλιόγρηες τις κλάψες, τα σάλια, τα μελάνια και πιάστε το Σπαθί. Τα πάντα στη Ζωή -Η ΦΥΣΙΣ ΤΟ ΛΕΕΙ- κατακτώνται με το Σπαθί."

DIETRICH ECKART

ALFRED ROSENBERG

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΥΚΟΥΤΡΗΣ
"Και εδώ ακριβώς κείται η τραγικότης του Ηρωικού ανθρώπου. Ριζωμένος είναι βαθύτατα εις το παρελθόν, του οποίου είναι το εκλεκτότερον κάρπισμα, μέσα του συμπυκνώνει εις μοναδικόν βαθμόν εντάσεως το παρόν-και όμως αρνείται το παρόν και το μάχεται εν ονόματι του μέλλοντος"

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
"Ο πατριωτισμός είναι έμφυτος και εγώ είμαι Εθνικιστής"

OTTO DIETRICH

WALTHER DARRE

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
Εθνική Τράπεζα Ελλάδος: 06755988265

RSS terra patria

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Χρυσή Αυγή

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS novopress hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

RSS Altermedia Hellas

  • Παρουσιάστηκε σφάλμα. Το κανάλι ίσως είναι εκτός λειτουργίας. Δοκιμάστε αργότερα.

Δημοφιλή άρθρα

Στατιστικά

  • 67,066 μοναδικοί επισκέπτες
Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: